Ce se întâmplă în episodul 6 din Lacrimi la Marea Neagră, pe Kanal D. Fanii au rămas uimiți

Ce se întâmplă în episodul 6 din Lacrimi la Marea Neagră, pe Kanal D

Tradiția serialelor turcești a fost continuată și în acest an pe Kanal D cu producția ”Lacrimi la Marea Neagră”. Ce se întâmplă în episodul 6?

Ce se întâmplă în episodul 6 din Lacrimi la Marea Neagră

”Lacrimi la Marea Neagră” / original: ”Sen Anlat Karadeniz”, prezintă povestea unei femei abuzate care reușește să scape de soțul ei și este dusă în casa ”salvatorului”. Serialul turcesc, devenit fenomen media în țara de origine, are adunați deja mulți fani încă de la debut.

Ce se întâmplă în episodul 6 din Lacrimi la Marea Neagră, pe Kanal D. Fanii au rămas uimiți
Yigit este ținut într-o casă de către Necip, om angajat de Vedat

Așadar, cum intrigile escaladează, iar conflictele se accentuează, episodul 6 va surprinde un moment-cheie. Mustafa se rănise la umăr pentru a înscena o luptă în fața lui Tahir, în urma căreia să poată afirma că l-a pierdut pe Yigit. De fapt, el l-a tranzacționat pe copil în schimbul mărturisirii crimei de către Vedat. În acest moment al poveștii, Nefes a rămas cu Tahir, care o aduce înapoi la el acasă, în Trabzon, unde are parte de jigniri din partea lui Saniye.

Intrigile escaladează

Din acest punct, Nefes va spune mereu că nu are cum să fie interesată de Tahir și că toate acțiunile sale sunt pentru fericirea fiului ei. În schimb, Vedat o contactează și încearcă să o șantajeze că va avea parte de Yigit, cu condiția să se căsătorească legal cu el. Amintim că Yigit este ținut într-o casă de către Necip, om angajat de Vedat. Micuțul îl păcălește pe Necip și îl pune să se îndepărteze de telefon, pentru a alerta autoritățile, după cum l-a învățat mama sa.

Băiatul nu apucă să spună prea mult, dar poliția reușește să îl localizeze. Necip a văzut ce a făcut și pleacă din casa cu pricipa, cu puțin timp înainte ca Tahir să ajungă acolo. Între timp, Tahir și ceilalți se gândesc la un alt plan de găsire a lui Yigit, iar Nefes le povestește despre teama de întuneric a lui Eyșan, propunându-le o metodă: să o sperie pentru a vorbi. Metoda funcționează și Tahir află locația.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI