Ce se întâmplă în culisele X Factor. Dezvăluirea făcută de Loredana Groza

de: Iulia Statie
07 07. 2021

Preselecțiile X Factor s-au încheiat, așa că Loredana Groza s-a decis să spună lucrurilor pe nume și să explice ce se întâmplă, de fapt, în culisele cunoscutului show de la Antena 1. Toată lumea a fost surprinsă.

Loredan Groza, detalii inedite despre X Factor. Ce se întâmplă în culise

Loredana Groza face parte din juriul X Factor, așa că a rămas surprinsă când și-a dat seama de cum o să fie noul sezon. Cântăreața a decis să le spună tuturor câteva detalii inedite din culise, fiind impresionată de organizarea show-ului.

Vedeta, extrem de emoționată, le-a spus tuturor că se bucură de concurenții ce fac parte din echipa ei, dar și că a primit exact ceea ce își dorea. Aceasta a rămas uimită în momentul în care i-a cunoscut pe toți ce o vor însoți într-o călătorie muzicală intensă în acest sezon.

„A fost intens, wow. Intens e primul cuvânt care îmi vine în minte. După asta, neașteptat, pentru că am găsit niște voci și niște personalități…nu vreau să divulg până nu începe show-ul. Dar am o echipă trăznet.

Și chiar o spun fără să am nici cea mai mică teamă, că am găsit mai mult decât credeam că o să găsesc și asta mi se pare incredibil pentru că Universul mi-a răspuns și mi-a trims ceea ce nu visam.”, a transmis Loredana Groza la Xtra Night Show.

Ce spune Loredana Groza despre controversele din competiție: ‘Nu mă las intimidată’

De asemenea, cunoscuta cântăreață a discutat și despre strategiile făcute în emisiune. Vedeta a recunoscut că există anumite persoane ce își doresc să se folosească de tot felul de trucuri pentru a ajunge cât se poate de departe în competiție.

Loredana Groza nu se lasă intimidată și își pregătește propria strategie, așa că acest sezon se anunță unul interesant. Cât despre certuri și diferite controverse, vedeta a recunoscut că totul este bine când se termină cu bine și toată lumea se înțelege la finalul unei zile.

„Îți dai seama că sunt ciondăneli pentru că sunt gelozii, sunt orgolii câteodată, unii vor să fure, să păcălească, unii vor să joace la cacealma. Dar știu strategiile lor și nu mă las intimidată cu una cu două.

La finalul zilei râdem și ne simțim bine pentru că suntem unul pentru toți și toți pentru unul. Și toți pentru show. Va începe Bootcamp-ul și trebuie să îmi fac strategiile și trebuie să pregătesc show-urile echipei mele.”, a adăugat artist.