Ce se întâmplă în creierul tău când dormi într-o cameră friguroasă. Descoperirea asta te va uimi

Ce se întâmplă în creierul tău când dormi într-o cameră friguroasă. Descoperirea asta te va uimi
Ce au aflat specialiștii despre oamenii care dorm în camere friguroase

Mulți preferă să doarmă într-un loc cât mai confortabil și locuința să fie încălzită în momentul în care temperaturile de afară sunt mult prea scăzute. Totuși, multe probleme pot să apară, așa că frigul își poate face apariția în casa ta, chiar în timp ce dormi.

Ce poți să pățești dacă adormi într-o cameră friguroasă

Unele camere din locuință sunt mai friguroase ca altele. Unii oameni preferă să doarmă în locuri care sunt cât mai răcoroase, în timp ce alții sunt extrem de supărați dacă se declanșează vreo problemă legată de căldură. Aceștia își pun cât mai multe pături pe ei pentru a nu se confrunta cu temperaturile scăzute.

Iarna ne duce cu gândul la zăpadă, sporturi extreme, seri liniștite petrecute alături de familie, băuturi calde și haine groase. Mulți vor să aibă parte de o locuință călduroasă pentru a putea să își petreacă timpul îmbrăcați în pijamale subțiri, fără a opta pentru mai multe straturi de haine.

Se pare că aceasta este o alegere excelentă, mai ales pentru că nu este bine ca oamenii să doarmă în camere friguroase. Aceștia se pot confrunta cu numeroase probleme pe parcursul nopții, ba chiar nu o să aibă parte de un somn odihnitor. Căldura este importantă pentru toată lumea!

Ce au descoperit specialiștii

Cei care adorm în camere care nu sunt bine încălzite pot să se trezească de mai multe ori pe parcursul nopții. Aceștia o să fie mult mai obosiți dimineața, mai ales pentru că nu o să aibă timp să se odihnească așa cum este nevoie pentru a face față unei zile noi plină de muncă sau diferite activități.

S-a demonstrat că persoanele care suferă de coșmaruri ar trebui să dea drumul la încălzire sau să opteze pentru o pătură în plus. Specialiști au arătat că visele neplăcute sunt influențate de temperaturile scăzute, așa că persoanele care se bucură de o temperatură medie în casă o să doarmă mai bine.

Ce trebuie să faci ca să scapi de visele neplăcute

Experții au demarat un experiment efectuat pe 1.000 de participanți. Astfel, aproximativ 75% dintre oameni au declarat că au avut coșmaruri după ce au dormit într-o cameră friguroasă. Astfel, toți cei care se confruntă cu vise neplăcute ar trebui să se asigure că locuința este încălzită așa cum trebuie.

Calitatea somnului o să fie mult mai bună dacă persoanele care vor să se odihnească într-un mod cât mai corect o să doarmă într-o cameră care are o temperatură medie, potrivit stiridiaspora.ro. În cazul în care vrei să scapi de coșmaruri, acum știi ce trebuie să faci!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI