Mulți știu deja că migdalele, sau consumul de nuci în general, reprezintă o metodă extraordinară pentru a te hrăni în momentul gustărilor de la prânz, fiind o formă perfectă de a obține grăsimi sănătoase în dieta ta. În plus, nucile sunt în mod obișnuit bogate în proteine. Ajută la construirea mușchilor și dau un fel de energie cu ardere lentă. Se pare că umila migdală poate face chiar mai mult decât atât.
În scopul examinării, s-au ales 20 de migdale ca o sugestie zilnică. Potrivit Manuka Feed, o cantitate ca aceasta de migdale are 163 de calorii, 5 grame de proteine, 12 grame de grăsime în mare parte nesaturată, 3 grame de fibre și mai puțin de un gram de zahăr. O mână de migdale poate fi o gustare minunată și hrănitoare. Mai mult, este un mic plus la cerealele pentru micul dejun, salata de la prânz sau felul de mâncare dorit.
Consumul de 20 de migdale oferă o cincime din riboflavină, o formă de vitamina B, de care avem nevoie zilnic. Ea poate ajuta la contracararea cancerului de col uterin, a migrenelor de cefalee, a problemelor cu tenul, a crampelor musculare, a sindromului de tunel carpian și a unor tulburări de sânge, după cum indică Medline Plus.
Migdalele oferă, de asemenea, aproape jumătate din necesarul zilnic de vitamina E. Este un antioxidant care susține sistemul imunitar și inima. Douăzeci de migdale conțin, de asemenea, cantități mici de metabolism care stimulează complexul vitaminei B tiamină, niacină, vitamina B-6 și folat.
Minerale esențiale
Consumul de 20 de migdale vă poate sprijini sistemul nervos. De asemenea, vă ajută să vă mențineți oasele puternice. Migdalele vă oferă în jur de 20 la sută din magneziul și fosforul de care aveți nevoie în fiecare zi. Magneziul permite corpului tău să creeze energie. Atât el, cât și fosforul lucrează cu diferite minerale pentru a ajuta la creșterea grosimii osoase. În plus, o porție de 20 de migdale oferă o cantitate mică de calciu, fier, potasiu și zinc.
Grăsimi sănătoase
Consumul de 20 de migdale zilnic vă poate ajuta să vă mențineți inima sănătoasă și colesterolul scăzut. Din cele 12 grame de grăsime dintr-o porție, sub 1 gram sunt grăsimi saturate. Institutul de Medicină prescrie că femeile mențin o distanță strategică față de grăsimile saturate.
Acestea primesc nu mai puțin de 12 grame de grăsimi nesaturate în fiecare zi. Reduce trigliceridele și diminuează pericolul de a dezvolta colesterol LDL ridicat. Conținutul mare de grăsime din migdale permite corpului să se bucure de suplimente liposolubile, vitaminele A, D, E și K.
Sfat: combină migdalele cu alte alimente, de exemplu, cartofi dulci, spanac sau pește. Aceste alimente sunt bogate în suplimente liposolubile, iar prin ele vei obține avantaje ideale pentru dieta ta.