02 oct. 2020 | 08:56

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci 20 de migdale, pe zi. Beneficiile sunt necunoscute de români

Utile
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci 20 de migdale, pe zi. Beneficiile sunt necunoscute de români
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci 20 de migdale, pe zi. Beneficiile sunt necunoscut de români

Mulți știu deja că migdalele, sau consumul de nuci în general, reprezintă o metodă extraordinară pentru a te hrăni în momentul gustărilor de la prânz, fiind o formă perfectă de a obține grăsimi sănătoase în dieta ta. În plus, nucile sunt în mod obișnuit bogate în proteine. Ajută la construirea mușchilor și dau un fel de energie cu ardere lentă. Se pare că umila migdală poate face chiar mai mult decât atât.

Asta se întâmplă în corpul tău dacă mănânci 20 de migdale pe zi

În scopul examinării, s-au ales 20 de migdale ca o sugestie zilnică. Potrivit Manuka Feed, o cantitate ca aceasta de migdale are 163 de calorii, 5 grame de proteine, 12 grame de grăsime în mare parte nesaturată, 3 grame de fibre și mai puțin de un gram de zahăr. O mână de migdale poate fi o gustare minunată și hrănitoare. Mai mult, este un mic plus la cerealele pentru micul dejun, salata de la prânz sau felul de mâncare dorit.

Beneficii

Consumul de 20 de migdale oferă o cincime din riboflavină, o formă de vitamina B, de care avem nevoie zilnic. Ea poate ajuta la contracararea cancerului de col uterin, a migrenelor de cefalee, a problemelor cu tenul, a crampelor musculare, a sindromului de tunel carpian și a unor tulburări de sânge, după cum indică Medline Plus.

Beneficiile migdalelor

Beneficiile migdalelor

Migdalele oferă, de asemenea, aproape jumătate din necesarul zilnic de vitamina E. Este un antioxidant care susține sistemul imunitar și inima. Douăzeci de migdale conțin, de asemenea, cantități mici de metabolism care stimulează complexul vitaminei B tiamină, niacină, vitamina B-6 și folat.

Minerale esențiale

Consumul de 20 de migdale vă poate sprijini sistemul nervos. De asemenea, vă ajută să vă mențineți oasele puternice. Migdalele vă oferă în jur de 20 la sută din magneziul și fosforul de care aveți nevoie în fiecare zi. Magneziul permite corpului tău să creeze energie. Atât el, cât și fosforul lucrează cu diferite minerale pentru a ajuta la creșterea grosimii osoase. În plus, o porție de 20 de migdale oferă o cantitate mică de calciu, fier, potasiu și zinc.

Grăsimi sănătoase 

Consumul de 20 de migdale zilnic vă poate ajuta să vă mențineți inima sănătoasă și colesterolul scăzut. Din cele 12 grame de grăsime dintr-o porție, sub 1 gram sunt grăsimi saturate. Institutul de Medicină prescrie că femeile mențin o distanță strategică față de grăsimile saturate.

Acestea primesc nu mai puțin de 12 grame de grăsimi nesaturate în fiecare zi. Reduce trigliceridele și diminuează pericolul de a dezvolta colesterol LDL ridicat. Conținutul mare de grăsime din migdale permite corpului să se bucure de suplimente liposolubile, vitaminele A, D, E și K.

Sfat: combină migdalele cu alte alimente, de exemplu, cartofi dulci, spanac sau pește. Aceste alimente sunt bogate în suplimente liposolubile, iar prin ele vei obține avantaje ideale pentru dieta ta.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro