Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei 3 zile zeamă de varză murată. Beneficiile sunt ‘magice’

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei 3 zile zeamă de varză murată. Beneficiile sunt ‘magice’
Ce se intampla in organism daca bei 3 zile zeama de varza murata 3 zile

Dacă ții dieta cu zeamă de varză sau cu moare de varză, așa cum i se spune în Ardeal, asta ar putea să-ți ajute organismul să se refacă după o perioadă cu mese îmbelșugate, așa cum sunt sărbătorile.

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei 3 zile zeamă de varză murată

Astfel că o cură de zeamă de varză de trei zile consecutiv ajută chiar și la pierderea kilogramelor în plus și la reglarea digestiei. Trebuie să știi că în prima zi a dietei cu zeamă de varză se consumă pe tot parcursul zilei în jur de 1 kilogram de varză. Pentru cele mai bune rezultate, în prima zi a dietei trebuie să mănânci varză murată simplă. Așa, metabolismul este solicitat să ardă rapid grăsimile și să înceapă detoxifierea organismului.

A doua zi de dietă cu zeamă de varză, cantitatea de varză murată se reduce la cca 700 de grame. În ziua aceasta se mai mănâncă un ou fiert la gustarea dintre micul dejun și prânz și mere la masa de prânz. Cina din această zi poate să fie un preparat bazat pe varză murată, cum ar fi varza călită, spre exemplu.

A treia zi de cură cu zeamă de varză, și ultima, se combină meniurile din primele două zile. De menționat este că deoarece dieta cu varză murată nu asigură toți nutrienții de care are nevoie organismul, nu este recomandat ca aceasta să să fie repetată mai devreme de o lună.

Beneficii oferite de zeama de varză

De precizat este că zeama de varză e cunoscută pentru efectele ei în a doua zi de la o mare petrecere. Astfel că zeama de varză te ajută să scapi de mahmureală, motiv pentru care mulți români o beau chiar și fără să fi consumat alcool în exces cu o zi în urmă. Zeama de varză este foarte bună și pentru eliminarea toxinelor din organism și contribuie în același timp la vitaminizarea întregului corp.

Tot zeama de varză acră e un leac bine cunoscut încă din vechime, iar acum reprezintă una din soluțiile doamnelor și domnișoarelor pentru o cură de detoxifiere după o alimentație lipsită de reguli din perioada sărbătorilor. Astfel că dacă poți să consumi băutura miraculoasă zilnic, o să vezi cum o să reușești să te simți mult mai bine, tranzitul tău va fi altul, iar poftele culinare se estompează.

De menționat este și că zeama de varză este un pansament pentru inimă. Așadar, zeama de varză este indicată mai ales celor ce  suferă de tensiune scăzută şi au nevoie de un mic aport pentru ca circulaţia sângelui să fie din nou la parametri normali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI