A băut o cană de zeamă de varză murată pe stomacul gol, dimineața. Ce a pățit după 7 zile

A băut o cană de zeamă de varză murată pe stomacul gol, dimineața. Ce a pățit după 7 zile
Ce se întâmplă dacă bei zeamă de varză murată pe stomacul gol?

A făcut un experiment care inițial nu i-a trezit semne de întrebare. Ce s-a întâmplat după ce a băut o cană cu vară murată pe stomacul gol? Efectele s-au văzut abia după șapte zile după ce a consumat lichidul?

A băut zeamă de varză pe stomacul gol. Ce a pățit după 7 zile?

Zeama de varză e cunoscută pentru efectele ei în a doua de la o mare petrecere. Aceasta te ajută să scapi de mahmureală, iar mulți români o beau chiar și fără să fi consumat alcool în exces cu o zi în urmă. Ea este excelentă pentru eliminarea toxinelor și contribuie în același timp la vitaminizarea întregului organism. Zeama de varză acră e un leac bine cunoscut din moși strămoși și acum reprezintă una din soluțiile doamnelor și domnișoarelor pentru o cură de detoxifiere după alimentația lipsită de reguli din perioada sărbătorilor. Dacă poți să consumi băutura miraculoasă zilnic, vei vedea cum o să reușești să te simți mai bine, tranzitul tău e altul, iar poftele se estompează.

Beneficii importante aduse de zeama de varză
1. te scapă de mahmureală – o cană de zeamă de varză luată a doua zi după petrecerea de pomină ce a avut loc cu o zi înainte face minuni. Adio, dureri de cap şi senzaţie de vomă!
2. previne constipaţia şi uşurează tranzitul intestinal – poţi să ţii o cură de 7 zile, a câte o cană cu zeamă de varză în fiecare dimineaţă, şi vei observa că stomacul tău nu va mai face revoluţie iar tu te vei simţi mai uşoară şi mai energică.
3. pansament pentru inimă – zeama de varză este indicată în special acelor persoane care suferă de tensiune scăzută şi care au nevoie de un mic „şut” pentru ca circulaţia sângelui să fie din nou în parametrii normali. (Sursa:csd.ro)

Remediu pentru constipație

1. Se dizolva 2 lingurite de sare grunjoasa in 250 ml de moare si se bea dimineata pe nemancate. Dupa necesitate, se repeta procedeul si a doua zi, tot dimineata.
2. Un pahar de moare (250 ml) se amesteca cu o lingurita de drojdie sau 4 g de crusin si se bea incalzit, dimineata, pe nemancate.
Diaree
Se recomanda consumarea amestecului din parti egale de suc de rosii proaspat stors si moare de varza.
Afectiuni hepatice. Se bea amestecul din reteta precedenta, cate 100 ml, de trei ori pe zi, intre mese, timp de 6-8 luni.
Gastrita
Se bea zilnic moare incalzita, inainte de mesele principale. Prima data se beau 100 ml, apoi doza creste treptat, pana la 2 pahare pe zi, arată Vindecare prin alimentație sănătoasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI