Ce se întâmplă în casa Gabrielei Cristea. Totul a fost filmat de Tavi Clonda

Ce se întâmplă în casa Gabrielei Cristea. Totul a fost filmat de Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda o sărbătoresc astăzi pe micuța Iris

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, împreună cu cele două fetițe, au ales să se autoizoleze, în plină criză de coronavirus, pentru a-și proteja familia și pe cei din jur.

Micuța Iris împlinește astăzi un an

Prezentatoarea emisiunii „Like a star”, difuzată pe Antena Stars, profită de partea plină a paharului și își petrece timpul jucându-se cu micuțele Victoria și Iris. Cu toate că a renunțat la unele răsfățuri, limitându-se la cele necesare existenței, Gabriela și Tavi vor face tot ce le stă în putință pentru a o sărbători așa cum se cuvine pe mezina familiei, care împlinește astăzi un an.

Prezentatoarea a încărcat, pe canalul de Youtube al familiei, numit „Victorienii”, un videoclip de 10 minute în care apare alături de Tavi Clonda și de fiicele lor, cântând și distrându-se copios. Vedeta ține să menționeze că cele două copile sunt vesele și se bucură de ce au, chiar dacă nu pot ieși din casă.

„Ele sunt fetele mele și se joacă în fiecare zi, și sunt foarte fericite cu lucruri simple și la îndemână”, povestește Gabriela.

Urări pentru mezină

Azi, prezentatoare de televiziune i-a urat fiicei sale „La mulți ani!”, alături de un mesaj emoționant, pe care îl redăm mai jos:

„Minunea din brațele mele împlinește maine un an de viață. Iris o să aibă aniversarea ei frumoasă, dar intimă. Mami și-a suflecat mânecile și indiferent de vremurile pe care le trăim, mâine ne îmbrăcăm frumos, mâncăm tort și o să avem baloane”, a scris Gabi Cristea, pe pagina ei de Facebook.

Micuța Thea Iris Selena
Micuța Thea Iris Selena

La rândul său, nici tatăl nu s-a lăsat mai prejos. Iată mesajul pe care Tavi Clonda l-a scris pentru fetița sa:

„Ești parfumată ca o floare, ești delicată ca o floare, ești albăstrică precum o floare, tu ești raza mea de soare …

Ești floarea mea, zeița mea, curcubeul inimii mele. Cu tine lumea e mai frumoasă, mai pură și mult mai inocentă. La mulți ani, fetița mea!

La mulți ani, iubita noastră zeiță! Azi împlinești 1 anișor! Nu am cuvinte să-mi exprim fericirea, dar un lucru pot spune. Pentru tine și pentru cei ca tine, mici, curați și puri, lumea va fi mai bună! #ZeițaIris”, a scris bărbatul, pe contul personal de Instagram.

Pentru a urmări clipul video, accesați linkul: youtube.com/watch?v=tDxX6ISh5bU&feature=youtu.be 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI