Ce se întâmplă, după ce Andreea Esca a fost diagnosticată cu coronavirus. Poliția s-a autosesizat

Ce se întâmplă, după ce Andreea Esca a fost diagnosticată cu coronavirus. Poliția s-a autosesizat

Poliția: anchetă în cazul petrecerii unui hotel de pe Litoral la care au participat Andreea Esca, Delia și zeci de influenceri.

Poliția s-a autosesizat. Anchetă în cazul petrecerii de la Olimp la care a participat și Andreea Esca

Zeci de vedete, influenceri și persoane din lumea televiziunii și a showbiz-ului românesc au participat, în urmă cu două săptămâni, la inaugurarea Hotelului Novum by the Sea, complex de patru stele din stațiunea Olimp. Petrecerea a fost mediatizată de PRO TV, care a avut și o echipă de filmare la fața locului pentru a surprinde distracția vedetelor.

Poliția Română a cerut IPJ Constanța să facă verificări după apariția imaginilor de la evenimentul privat de inaugurare a hotelului cu pricina, unde nu ar fi fost respectate regulile de distanțare fizică și mulți dintre participanți nu au purtat mască de protecție, a declarat purtătorul de cuvânt al IGPR, Ramona Dabija, pentru ”Adriana Nedelea LA FIX”.

Reprezentanții IPJ au declarat pentru sursa menționată că luni „polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă se impune.

Polițiștii stațiunii Olimp au efectuat verificări la acel moment, au făcut recomandări ca invitații să fie așezați la mese astfel încât să se păstreze distanțarea, ulterior luându-se măsurile necesare pentru a se conforma”.

Mai multe cazuri de COVID-19 la PRO TV

Pe 9 iulie, PRO TV a trimis o notificare către redacțiile de presă, prin care le cereau jurnaliștilor să nu scrie despre angajații infectați cu COVID-19 ai postului. O zi mai târziu, televiziunea trimitea un comunicat prin care anunțat că mai mulți angajați ai postului au fost contaminați.

„În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor. Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată”, se arată în comunicatul de presă menționat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI