Ce se întâmplă, de fapt, la Asia Express. Răzvan Fodor: “Mor de supărare că nu poate să vadă lumea tot”

de: Năstase Mirabela
23 03. 2020

Au zece ani de căsnicie și 13 ani de relație, timp în care nu au mai fost niciodată despărțiți cum s-a întâmplat recent, la Asia Express, emisiunea de la Antena 1 în care nouă echipe trăiesc aventura vieții lor în Filipine și Taiwan. Ce a însemnat această experiență pentru Răzvan Fodor și pentru soția sa, acesta a mărturisit într-un interviu pentru Ok Magazine.

Ce se întâmplă, de fapt, la Asia Express. Răzvan Fodor

Lui Răzvan Fodor i-a venit greu să stea departe de familia sa, după cum el însuși mărturisește. A făcut echipă cu Chef Bontea, iaar asta i-a făcut o adevărată plăcere. Cu toate acestea, perioada stată departe de familie a fost una cât se poate de grea. Nu putea lua legătura cu cei dargi, ci era doar asigurat că acasă toți sunt bine. Cum se vede aventura Asia Express la Tv și cum este, de fapt, în realitate? Răzvan Fodor a dat din casă:

”Mă ţine foarte tare cu sufletul la gură”

”Mă ţine foarte tare cu sufletul la gură. La primul episod, m-a obosit foarte tare pentru că mi-am adus aminte de chinuiala pe care am avut-o în prima etapă. Am plecat în octombrie, era deja frig aici, ploua şi am ajuns direct în acele 40 de grade, cu 90% umiditate şi cu o raniţă de 20 de kile în spate. Până şi-a dat corpul seama că nu glumeşti a fost o perioadă foarte nasoală. Acum, privind la TV, îmi pare rău că nu intră tot. Îţi dai seama că se filmează de la ora 5 jumate dimineaţa până la 6 seara, deci sunt aproape 13 ore de material de la fiecare echipă ori nouă echipe, fă un calcul. Imaginează-ţi că toată treaba asta se montează într-un episod de două ore şi jumătate. Adică nu vezi tot. Şi mor de supărare că nu poate să vadă lumea tot. Toată suferinţa aia şi toate încercările. Ei îţi arată că ai încercat să prinzi prima, a doua, a patra maşină pe care ai reuşit s-o iei. Dar au fost cazuri când am oprit şi 20 de maşini şi nu ne-a luat nimeni”, a spus Răzvan Fodor pentru Ok Magazine.