Ce se întâmplă, de fapt, cu noul sezon Asia Express. Tristețe mare pentru Gina Pistol

Ce se întâmplă, de fapt, cu noul sezon Asia Express. Tristețe mare pentru Gina Pistol

Pandemia de COVID-19 a pus pe pauză multe emisiuni și, deși ne îndreptăm spre bine, ”dacă nu se deschid granițele, nu ai cum să filmezi”. Reality-show-ul s-ar putea suspenda, anul acesta, susțin surse din Antena 1, citate de Click.

Gina Pistol rămâne fără Asia Express? Show-ul de la Antena 1, în pericol din cauza pandemiei

Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume care a fost creată în anul 2004. În România, show-ul a debutat pe 12 februarie 2018, iar primul sezon a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian. În sezonul doi, co-prezentatorul Damian a fost înlocuit de către cântăreții Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, aceștia fiind foști concurenți ai sezonului 1. În sezonul 3, cei doi au fost înlocuiți de Oase, câștigătorul sezonului 2, și Marius Damian.

Avem primele detalii despre echipele care ar putea participa la Asia Express sezonul 4

Emisiunea cuprinde un grup de vedete și persoane normale împărțite în cupluri de doi concurenți care se luptă pe un traseu de aproape 4.000 km pentru a ajunge la o anume destinație într-o călătorie împărțită pe mai multe etape. Fiecare participant are la dispoziție bunurile personale într-un rucsac și un dolar pe zi în valută locală cu care trebuie să își satisfacă nevoile primare. Cuplurile nu pot folosi banii lor pentru a plăti mijloacele de transport, însă pot convinge localnicii să le cumpere bilete pentru acestea.

„Este posibil să se decaleze filmările”

„Se lucrează la tot felul de itinerarii, dar dacă nu se deschid granițele, nu ai cum să filmezi. Pregătirile și documentarea despre orașe, obiceiuri, mâncăruri și istorie durează foarte mult, trebuie să se ia legătura cu cei din țara respectivă, trebuie aprobări de la autoritățile din Asia. Este posibil să se decaleze filmările pentru 2020. Nu se renunță la idee, sunt niște contracte semnate. Este posibil să fie o schimbare de ultim moment, se duc negocieri cu vedetele ca să fie totul pus la punct”, au dezvăluit surse din Antena 1, pentru publicația numită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI