Ce se întâmplă, de fapt, cu apa caldă în București? Toți cei care stau la bloc trebuie să afle asta

Ce se întâmplă, de fapt, cu apa caldă în București? Toți cei care stau la bloc trebuie să afle asta
Ce se întâmplă cu apa caldă în București

Încă o lovitură pentru bucureșteni! Ce se întâmplă cu apa caldă a celor care locuiesc la bloc? Capitala este deja de o bună vreme cunoscută pentru problemele pe care cetățenii le întâmpină în privința apei calde.

Ce se întâmplă cu apa caldă? Anunț pentru bucureștenii care stau la bloc

Lovitură devastatoare pentru toți cei care stau la bloc și care se confruntă și în aceste momente cu situații critice în privința apei calde. Autoritățile susțin că nu știu când se va rezolva problema în timp ce mii de români sunt afectați de noile vești. Peste 900 de blocuri din București care au rămas fără apă caldă în condițiile temperaturilor extrem de ridicate cu care ne confruntăm. Bucureștenii își strigă supărările disperați și încearcă să găsească soluții la ieșirea din criză, în timp ce mulți apelează la opțiunea găsită pe vremea lui Ceaușescu – încălzirea apei pe aragaz.

Autoritățile par și acum depășite de situație, iar explicațiile oferite indică faptul că situația nu se va îmbunătăți în perioada următoare. Fostul RADET a dat vina pe țevile vechi care nu s-au mai schimbat de 25 de ani. Cetățenii bucureșteni se plâng că au apă caldă cu porția, iar că aceasta este rece și murdară. Mai mult decât atât, nu e pentru prima oară în pandemie când au întâmpinat aceste probleme.

Ce se întâmplă cu apa caldă în București?
Ce se întâmplă cu apa caldă în București?

„În momentul de față am fost lăsați fără varianta B”

„Trebuie să ținem cont că avem 4.000 de kilometri care și-au depășit de două ori durata de viața. În momentul de față am fost lăsați fără varianta B. Nu mai există cele două CET-uri pe partea de est a Bucureștiului, respectiv CET Titan și CET Pipera. Sistemul de termoficare din București a fost construit și proiectat cu șase CET-uri.”, a declarat la Digi24, Alexandru Burghiu, director Termoenergetica.

Peste 900 de blocuri din București apar pe lista oficială cu lucrări de reparații. Dintre acestea, cel mai multe se află în sectoarele 1 și 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI