01 mai 2022 | 18:45

Ce se întâmplă dacă pui o hârtie igienică în frigider. Trucul care te va lua pe nepregătite

Diverse
Ce se întâmplă dacă pui o hârtie igienică în frigider. Trucul care te va lua pe nepregătite
Ce se va intampla daca se pune o hartie igienica in figider

Hârtia igienică nu are așa de multe întrebuințări, însă unii oameni tot încearcă să îi găsească și alte beneficii. Astfel, s-a descoperit un truc genial care va face ca frigiderul tău să funcționeze în parametrii normali. Așadar, ce se întâmplă dacă pui o hârtie igienică în frigider.

Trucul genial pentru frigiderul tău. Ce se întâmplă dacă pui o hârtie igienică în interiorul lui

Frigiderul dă bătăi de cap multora dintre români, fie din cauza mirosurilor urâte, fie din cauza umezelii care se acumulează la interior.

La unele frigidere, atunci când se deschide ușa se poate observa că pe peretele de la interior se formează picături de apă care de multe ori se transformă în gheață. Așa se face că, de cele mai multe ori proprietarii lor sunt nevoiți să le dezghețe pentru a scăpa de gheața formată.

Hartia igienică rezolvă problema formării gheței în frigider

De acum, problema poate fi rezolvată cu ajutorul unui truc banal, respectiv cu ajutorul hârtiei igienice. Aveți nevoie doar de un sul de hârtie igienică, care să fie pus undeva în interiorul frigiderului.

După câteva zile, cei ce vor apela la trucul genial vor observa că sulul de hârtie igienică este îmbibat cu apă și altul trebuie să îi ia locul. Astfel, punând mereu un sul de hârtie igienică în frigider, proprietarul se asigură că la interior nu se va mai crea umezeală, astfel că gheața nu-și va mai face apariția, nemaifiind nevoie de dezghețarea aparatului.

Ce să faci cu hârtia igienică care este umedă

Pentru a nu face risipă de bani, hârtia igienică umedă nu se aruncă. Aceasta poate fi pusă în sertarul cu fructe și legume al frigiderului.

Se știe că unele fructe și legume au nevoie de o umezeală constantă, pentru a se păstra proaspete, iar hârtia igienică umedă va îndeplini eficient acest rol.

Castraveții nu au nevoie de umezeală

Altele fructe și legume se strică mai repede, chiar și în frigider, din cauza umezelii. Castraveții sunt un exemplu. Pentru a păstra castreveții proaspeți mai mult timp este nevoie ca aceștia să fie înveliți în hârtie de bucătărie sau hârtie igienică.

Cum scapi de mirosurile din frigider

Pe de altă parte, alimentele depozitate necorespunzător pot împrăștia mirosul lor în tot frigiderul. Spre exemplu, o ceapă tăiată, un pește, o mâncare gătită sau o carne afumată pot să „contamineze” și celelalte alimente aflate în frigider.

Pentru a scăpa de această problemă, este necesar în primul rând ca toate alimentele să se depoziteze în mod corespunzător, în ambalaje care să nu lase mirosul să se împrăștie.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Anunț pentru cei care stau la ultimul etaj din bloc. Toți proprietarii de apartamente trebuie să știe
Capital.ro
Brunch de post şi secretul ciorbei de miel | Tanti Emilia din Timiş, gospodina care i-a uimit cu mâncarea tradiţională pe turiştii străini
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro