Ce se întâmplă dacă pui bandă adezivă pe vaza ta. Pariu că nu te-ai gândit la asta niciodată VIDEO

Ce se întâmplă dacă pui bandă adezivă pe vaza ta. Pariu că nu te-ai gândit la asta niciodată VIDEO
Truc util: ai nevoie de bandă adezivă și o vază de flori

Un truc foarte simplu este abia acum cunoscut de oameni. Ai nevoie de o bandă adezivă și o vază cu flori, ulterior acestea două te scapă de o problemă care dă bătăi de cap tuturor. La ce te ajută?

Truc util: pune bandă adezivă pe vaza ta

Trucul acesta te scapă de mici probleme ce pentru unii sunt chiar iritante. Poate nu este necesar în această perioadă, dar cu siguranță te ajută toamna și primăvara atunci când vrei să-ți înfrumusețezi camerele locuinței tale cu aranjamente florare spectaculoase ale sezonului.

Concret, în modul acesta nu te vei mai confrunta niciodată cu problema buchetului care stă într-o parte de fiecare dată când îl așezi în vază. De asemenea, astfel nu-ți vei mai veea nici florile stând într-o poziție care mai degrabă să strice întreg peisajul decât să-l îmbunătățească.

  • De ce ai nevoie și cum trebuie să procedezi?

Ai nevoie de: vază de flori, flori și bandă adezivă sau orice alt obiect asemănător cu o parte lipicioasă. Cum trebuie să procedezi? E simplu! Pune banda adezivă pe vază în linii pe lung și lat cu spațiu considerabil între ele, ulterior pune aranjamentul floral care îți place.

Dacă ai flori din sezonul de toamnă care sunt de fel mai închise la culoare poți să folosești bandă neagră sau maro închis, dar dacă ai florile primăverii în vizor este recomandat să utilizezi bandă incoloră. Acest detaliu nu are nicio legătură cu buna funcționare a trucului, ci strict din punct de vedere estetic te ajută să nu iasă în evidență banda. 

Nu e indicată apa de robinet pentru flori

Specialiștii avertizează cu privire la obiceiurile pe care le avem atunci când în casă apar flori pe care trebuie să le îngrijim temeinic.

„În momentul în care pregătim apa pentru flori, este indicat ca aceasta să fie lăsată câteva ore să se limpezească, deoarece apa de la robinet conține clor. Le-ar ajuta mult dacă în vasul în care le pui ai presăra conținutul unui pliculeț de hrană pe care îl găsești în majoritatea florăriilor sau online pe site-urile de specialitate.

De preferat ar fi să le tai din cozi aproximativ doi centimetri, le ajută să se hidrateze mai bine. Florilor le place căldura, vei observa că în preajma ei își deschid petalele, însă de preferat ar fi cea să nu fie în exces. Evită să le ții foarte aproape de surse de căldură sau în bătaia directă a soarelui”, explică Alexandru Dadoo, creative director Maison Dadoo (Sursa: lovedeco.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI