Ce se întâmplă dacă îți pui o linguriță de sare în palme și te joci cu ea. Ce sfat genial!

Ce se întâmplă dacă îți pui o linguriță de sare în palme și te joci cu ea. Ce sfat genial!
Ce se întâmplă dacă îți pui o linguriță de sare în palme și te joci cu eaCe se întâmplă dacă îți pui o linguriță de sare în palme și te joci cu ea

Cu siguranță ai auzit de arderea tămâiei, a salviei sau a lemnului palo santo pentru purificarea și curățarea energiilor negative din casa ta. Ei bine, există mai multe trucuri prin care poți scăpa de senzațiile de stres și anxietate care te cuprin uneori.

Cum faci să nu aduci energiile negative acumulate la muncă în casa ta

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre ce trebuie să facem pentru o viață liniștită și cât de important este să ne detașăm de unele întâmplări negative, ca să nu le mai purtăm rămășițele dăunătoare cu noi pe parcursul vieții.

Ea spune că cel mai mare dușman al nostru suntem chiar noi înșine și a oferit și o metodă de a scăpa de energiile negative care ne cuprind uneori.

„Pentru că acasă, cum intră energia negativă, că doar nu îi deschizi ușa și intră ea cu geanta în mână? O aducem noi cu trăirile noastre, cu fricile noastre, cu nervii noștri, cu nebuniile noastre. 

Cu ele odată, noi venim în casă. Și ce facem? Începem să trântim, să pocnim, să răstim, să urlăm, să țipăm la telefon, să enerveze cam tot ce e în jurul nostru. 

Îți dai seama, că până când vii acasă, trebuie să treacă o oră până te liniștești într-un fel, pentru că atunci când ajungi acasă găsești – copiii urlă că sunt flămânzi, bărbatul spune că ai întârziat, că nu ştie unde ai stat şi te-a zăpăcit cu telefoane.

Toate lucrurile acestea creează o formă, o bombă energetică negativă care ne macină şi pe interior şi pe exterior. Şi ne întrebăm de ce încep să se strice toate lucrurile în casă. S-a stricat şi maşina de spălat, s-a rupt şi clanţa la uşă, s-a rupt şi cuierul, pentru că noi acumulăm toate chestiile astea şi ei sunt duşmanii creierului nostru. Trebuie să începem să îi lăsăm la uşă (…)”, spune ea.

Ce se întâmplă dacă îți pui o linguriță de sare în palme și te joci cu ea

Totodată, numerologul Mihai Voropchievici a dat un sfat pentru toți cei care se simt nervoși, astfel încât să nu aducă în casă toată acea energie negativă și să își încarce locuința de emoții dăunătoare.

„Când vii acasă nervoasă, du-te frumos la punguța cu sare, pune-ți o linguriță de sare în mână și joacă-te cu ea. Mut-o dintr-o parte în alta. Te mai poți detașa și dacă iei o lingură de orez și numeri boabele. Dacă reușești până la 100, ți-au trecut toți nervii. Îți garantez 100%”, spune numerologul.

Sfat pentru cei care suferă din dragoste

De altfe, Lidia Fecioru spune că are un sfat pentru cei care suferă din dragoste. Ea spune că oamenii trebuie să se detașeze de lucrurile din trecut și să lase loc altora care vor să intre în viața lor.

Uitați-vă la viața voastră ca la tabla de șah. Și o să vedeți mutările, o să vedeți schimbările. Detașați-vă de trecut. Poți să trăiești în trecut.

Trecutul va fi cel care îți va influența prezentul și viitorul. Niciodată doi oameni nu vor putea sta pe un scaun. E ca și cum ai vrea să pui doi oameni pe un loc. Dacă nu eliberezi locul, de lângă tine, de acolo de unde vrei tu, nu va veni altul să se așeze. E simplu. E matematică”, a spus ea, la Antena3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI