Horoscop 16-22 noiembrie. Singura zodie care va beneficia de protecție divină, conform lui Mihai Voropchievici

Horoscop 16-22 noiembrie. Singura zodie care va beneficia de protecție divină, conform lui Mihai Voropchievici
Horoscop. Ce ti-au pregatit runele

Horoscopul runelor 16-22 noiembrie 2020 este adus de numerologul Mihai Voropchievici și este prezentat la postul de televiziune Antena 3. Potrivit previziunilor acestuia, urmează o săptămână suportabilă, însă mai bătăioasă.

Horoscop 16-22 noiembrie pentru fiecare zodie

Horoscop rune – Berbec

Berbecul se simte extrem de protejat și începe să învețe din lecțiile pe care le-a avut. Acest nativ are protecție divină pentru tot ceea ce face. Trebuie însă să se căiască.

Horoscop rune – Taur

Taurul intră într-o săptămână de comentarii și de mesaje. Urmează o săptămână extrem de aglomerată deoarece îi place comunicarea, însă nici chiar așa. Prin urmare, îi place ca numai el să vorbească, iar ceilalți să asculte.

Horoscop rune – Gemeni

Pentru Gemeni urmează o săptămână de mister. De altfel, nativii au și o aură de mister, astfel că e greu să afli ceea ce pun la cale. Să nu îi zăpăcească nimeni, să nu tragă de ei, deoarece nu vor spune nimic. Să îi lase lumea singuri, cu gândurile lor. Nu e bine ca ei să fie deranjați săptămâna aceasta.

Horoscop rune – Rac

Racul mai are chef să ducă încă o mică bătălie pentru că nu și-a învățat încă lecția. Să stea calm nativul, să nu mai pornească bătălii deoarece totul se aranjează, câștigă în mod cert, însă nu cu scandal, ci cu rugăminte.

Horoscop rune – Leu

Leul este întors săptămâna asta și începe cu o amânare. Dar săptămâna îi oferă niște rezolvări sau niște adevăruri importante pe care trebuie să le cunoască. În viața nativilor Leu se răstoarnă ceva.

Horoscop rune – Fecioară

Fecioara și-a învățat lecția. Se pune pe primul loc și pleacă să agațe. E săptămâna care are simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, tulburător, pasional.

Horoscop rune – Balanță

Balanța a avut parte de o săptămână puțin mai grea. Încă nu au trecut toate, dar să se relaxeze, totul e perfect dacă se liniștește. Să nu mai aibă grija altora. De altfel, este săptămâna învățării unei lecții importante de viață.

Horoscop rune – Scorpion

Scorpionul devine mai nerăbdător. Surprizele plăcute sunt astfel pentru cei care știu să aștepte, așadar nu trebuie să mai forțeze mâna norocului pentru că el vine la Scorpion atunci când trebuie.

Horoscop rune – Săgetător

Săgetătorul a avut o lună plină de frământări. De altfel, este săptămâna la care renunță la orgoliu și să pună pe tapet tot ce îl frământă.

Horoscop rune – Capricorn

Urmează o săptămână în care se află pe o pojghiță de gheață. Ei sunt uinilaterali, ei decid și tot ei sunt cei care execută. Uneori, este nevoie să mai asculte și sfatul altora pentru binele lor, mai ales pe latura de sănătate, deoarece ei se cred atotputernici.

Horoscop rune – Vărsător

Vărsătorul trebuie să fie pregătit de multe schimbări majore, pe parcursul săptămânii care vine.

Horoscop rune – Pești

Peștii caută scandal. Pur și simplu explodează și vor ca să se audă doar vocea lor, însă au suflet și mai mare. Să fie calmi și vor câștiga mai multe dispute.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI