Ce se întâmplă dacă consumi ghimbir cu miere zilnic. Bărbații vor bifa mai multe în pat!
Ghimbirul poate fi folosit atât în unele mâncăruri, cât și în combinație cu unele ingrediente, făcându-se astfel o rețetă naturistă cu o mulțime de beneficii, mai ales pentru femei, dacă îl consumă bărbații.
Consumul zilnic de ghimbir cu miere, o mulțime de beneficii. Este bun pentru potență
Ghimbirul este unul dintre cele mai versatile condimente, fiind folosit în multe tipuri de preparate, de la sosuri, supe, feluri principale, până la deserturi și băuturi. Chiar dacă încă de pe vremea romanilor a fost un condiment important, popularitatea lui a scăzut temporar în Europa, cel mai probabil din cauza că planta era rareori comercializată pe continent. Situația s-a schimbat după ce aceasta a devenit disponibilă. De altfel, acest lucru s-a modificat și datorită popularității crescute a bucătăriei asiatice. Dar asta se întâmplă de câțiva ani încoace.
Utilizările medicale, în schimb, datează de mai mult timp. Cercetătorii occidentali s-au preocupat de virtuțile terapeutice ale ghimbirului la începutul anilor 1980. Acționează asupra plămânilor, când este vorba de răceală, este un calmant ideal în inflamațiile gâtului, sinuzite, răgușeală, febră, eliminare de mucozități, este calmant pentru durerile abdominale, elimină gazele, dă poftă de mâncare, dar ajută și bărbații la nevoie.
Rețetă – 140 – 150 grame de rădăcină de ghimbir și 200 grame de miere. Se curăță coaja ghimbirului și se taie felii sau bucăți mici, apoi se pune într-un borcan, peste care turnați miere. Lăsați combinația timp de șapte zile la macerat, într-un loc răcoros, apoi consumați câte o linguriță pe zi.
Îmbunătățește activitatea intimă
Ghimbirul joacă un rol important și în viața intimă, în special la bărbați. Dacă adăugați rădăcină de ghimbir în meniul zilnic, puteți să vă îmbunătățiți activitatea în pat și chiar să scăpați de impotență. Ghimbirul cu miere îmbunătățește erecția prin creșterea sângelui la nivelul zonei intime și crește durata actului fizic.
Utilizări culinare
- Thailandezii folosessc ghimbirul dat prin răzătoare, alături de alte condimente, la prepararea pastelor de curry.
- Indonezienii utilizează des sosuri condimentate pe bază de ghimbir și ardei iuți, cu care marinează carnea înainte de a o găti.
- În bucătăria chineză, ghimbirul este folosit atât prăjit, cât și fiert. Tehnica chinezească stir-fry (chao) cere adesea ghimbir mărunțit sau dat prin răzătoare.
- În Europa, întâlnim ghimbirul îndeosebi în bucătăria ungurească tradițională, unde se utilizează frecvent pentru fripturi, de obicei când vine vorba despre o carne mai grasă sau la mâncăruri mai grele, ori la diferite deserturi interesante.