22 oct. 2020 | 15:22

Ce se întâmplă dacă bei bere în fiecare zi. Românii vor avea o surpriză neplăcută

Sănătate
Ce se întâmplă dacă bei bere în fiecare zi. Românii vor avea o surpriză neplăcută
Românii sunt mari băutori de bere

Când spui bere, mai nou, te gândești că-i aliment cu multe calorii. Și da, ai putea să spui asta. Printre români această băutură este la fel de populară ca și fotbalul. Când spui cuvintele bere și român laolaltă, e clar că spui cantități mari.

Românii trebuie să știe despre bere că este dăunătoare

Se crede că numai alcoolul puternic este periculos pentru sănătatea dumneavoastră. Și că, în ceea ce privește berea, este doar o băutură ușoară și absolut inofensivă. În rândurile care urmează vom încerca să vă demonstrăm că atunci când bei bere, nu este chiar așa. Astăzi vă povestim despre consecințele neplăcute care îi așteaptă pe oamenii care beau bere zilnic.

Potrivit unui studiu recent, alcoolul preferat în rândul oamenilor este, probabil, în mod surprinzător, berea. Dintre intervievați, 42 la sută dintre ei consideră berea băutura lor alcoolică preferată.

Ce se întâmplă dacă bei bere în fiecare zi. Românii vor avea o surpriză neplăcută

Îtr-o bere sunt peste 150 de calorii

Consumul moderat de alcool, la nivel global, a fost recent redefinit ca o băutură consumată zilnic, ceea ce se traduce printr-o bere de 1 litru jumate. Desigur, sunt cu siguranță mulți cei care nu ar fi de acord că o băutură zilnică este „moderată”, dar asta este definiția cu care vom lucra.

Consumul moderat de bere poate avea o serie de efecte asupra sănătății, deși surprinzător, nu toate sunt rele. Iată ce se întâmplă dacă bei bere în fiecare zi.

Pielea ta ar putea beneficia de efectele băutului de bere

Potrivit specialiștilor, hameiul, unul dintre ingredientele principale utilizate la fabricarea berii, în special cele amare, cum ar fi India Pale Ales, au proprietăți antiinflamatorii. Hameiul este un tratament cunoscut pentru psoriazis.. Faimoasele spa-uri de bere din Praga duc îngrijirea pielii la nivelul următor.

Vă veți înmuia în lager ceh într-o cadă de lemn poziționată lângă propriul robinet privat, permițându-vă să beți toată berea dorită de inima voastră.

Între timp, malțul, un compus găsit în bere, ajută la îmbunătățirea circulației și stabilizează colagenul, cea mai abundentă proteină din organism, care vă menține pielea fermă și o ajută să își păstreze structura. Este demn de remarcat faptul că aceste beneficii se bucură numai cu aplicații topice, nu consumând o bere.

Dacă bei bere, e clar, faci burtă

Posibilitatea de a face o burtă de la bere, dacă bei în fiecare zi, pare aproape prea evidentă de menționat. Aproape. Fapt clar este că bărbații sunt mai predispuși să facă burtă de la bere decât femeile, deoarece burta este locul în care grăsimea masculină tinde să se acumuleze. Acest amestec inestetic este cauzat de consumul de mai multe calorii decât ardeți.

Având în vedere faptul că are în jur de 150 de calorii, o noapte în pub cu o băutură mai mult decât moderată poate duce la destul de multe calorii în plus față de tot ceea ce a trebuit să mănânci în acea zi.

Berile ușoare sunt o substituție populară, dar având în vedere faptul că tind să aibă un număr de calorii în jur de 100, nu este o diferență uriașă. Carbonatarea din bere poate duce, de asemenea, la o burtă de bere „umflată” temporară, deoarece bulele din preparare pot provoca gaze și balonare.

Ai putea să-ți întărești oasele

Berea conține siliciu alimentar, care este un mineral esențial în creșterea oaselor. De asemenea, ajută la dezvoltarea țesutului conjunctiv și poate reduce riscul de a dezvolta osteoporoză. Deși nu există o cantitate zilnică recomandată de siliciu, berea conține între 6,4 și 56,5 miligrame pe litru.

Acesta este exact cât recomandă cercetătorii să vadă un beneficiu pentru sănătatea oaselor. În 2009, un studiu a constatat, de asemenea, că adulții mai în vârstă, atât bărbați, cât și femei, care consumau zilnic bere, aveau o densitate minerală mai mare a șoldului și a coloanei vertebrale decât cei care nu beau și erau mai puțin susceptibili de a suferi fracturi de șold.

Berea te-ar putea ajuta să trăiești o viață mai lungă

Proprietățile presupuse de longevitate. O femeie, Mildred Bowers din Carolina de Sud, credita că trăiește până la 102 ani pentru că a luat o halbă de bere în fiecare zi. Dovezile nu sunt doar anecdotice atunci când vine vorba de faptul că berea este legată de longevitate.

Un studiu a sugerat că bărbații care au băut două halbe de bere în fiecare seară au 2/3 mai multe șanse să trăiască până la vârsta de 90 de ani. Comparativ cu persoanele care nu au băut. Acesta nu a fost un studiu care să urmărească doar câțiva iubitori de bere. A studiat obiceiurile de băut a 5.500 de persoane pe parcursul a 20 de ani.

 

Concluzii:

În cele din urmă, atâta timp cât consumi berea cu măsură, te poți bucura de unele dintre beneficiile pentru sănătate asociate, dar poți câștiga și tu o burtă.

PlaySport
APARIȚIE RARĂ a nepoților lui Țiriac! Cum s-au fotografiat alături de Ileana Lazariuc după ce au părăsit România
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Ceasiv Iar, ultima redută. Rușii, la 25 de kilometri de comandamentul ucrainean din Donețk. „Doar dronele îi împiedică să înainteze”
Cancan.ro
Ea este femeia din umbra lui Kate Middleton. O sprijină necondiționat de un deceniu și are un rol-cheie în viața prințesei de Wales
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de specialiști în România. Ar putea provoca alergii greu de identificat
Romania TV
Ce RELIGIE are chef Cătălin Scărlătescu. Puțini sunt cei care știau asta despre el. Din ce Biserică face parte!
Capital.ro
Serviciul militar OBLIGATORIU. Decizia la care nimeni nu s-ar fi gândit ÎNCEPE să prindă contur în Europa
Adevarul
Cât de mult ne influențează emoțiile destinul. Psiholog: „Cine le stăpânește, își controlează cu adevărat viața”
BZI.ro
Spynews.ro
Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgență la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele: „Cumplit, traumatizant pentru mine” / FOTO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
De ce nu a venit Florin Salam la priveghiul lui Costel Corduneanu. Manelistul a spus lucrurilor pe nume
Redactia.ro
Imaginile care au provocat revoltă, în FCSB - Rapid! Medicii făceau semne disperate, jandarmii au folosit scuturile
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Digi24
Fermierii aruncă tone de legume în timp ce samsarii din piețe vând marfa cu 200% mai scumpă. „De trei zile arunc”
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgență la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele: „Cumplit, traumatizant pentru mine” / FOTO
Spynews
OBLIGAȚI SĂ DEA mai mulți bani. Anunț pentru toți cei care au mașină PE BENZINĂ
Capital.ro
Motivul pentru care nu e bine să bei apă în timpul mesei | Te expui la grave probleme de sănătate
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Simona Halep S-A RETRAS!
Mediaflux
Fiul Mirelei Vaida a fost operat de urgență la ambii ochi! Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin momente grele: „Cumplit, traumatizant pentru mine” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro