7 lucruri deloc cunoscute despre Vladimir Putin, în ziua în care împlinește 68 de ani. De ce urăște internetul și cât alcool consumă zilnic

7 lucruri deloc cunoscute despre Vladimir Putin, în ziua în care împlinește 68 de ani. De ce urăște internetul și cât alcool consumă zilnic
7 lucruri mai puțin știute despre Vladimir Putin

Vladimir Putin urmează să împlinească onorabila vârstă de 68 de ani. Cunoscutul și controversatul președinte are câteva obiceiuri și convingeri pe care puțini le știu. Cât alcool consumă și de ce urăște internetul? Ce tabieturi are după fiecare mic dejun și care a fost numele său de spion?

7 lucruri surprinzătoare despre Vladimir Putin

Vladimir Putin este unul din cele mai controversate personaje publice și printre cei mai mediatizați lideri politici din lume. Cu toate astea, sunt lucruri știute doar de apropiații săi sau de cei care au reușit să sape bine în viața președintelui Rusiei. Mai exact, puțini știu că a fost trimis sub acoperire în Germania de Est de către KGB, iar numele său de spion era „Domnul Adamov”. Cu toate că zvonurile arătau că acesta s-ar fi îmbolnăvit, starea lui de sănătate e una foarte bună, mai cu seamă că are o alimentație corectă și un stil de viață bun. Nu fumează, face sport, iar alcool consumă foarte rar. Iată 11 detalii despre șeful de stat scoase în evidență de către Business Insider!

Ddetalii din viața lui Vladimir Putin mai puțin știute de lume
Ddetalii din viața lui Vladimir Putin mai puțin știute de lume

Obiceriurile președintelui rus

 1. Vladimir Putin se culcă târziu şi ia prima masă a zilei abia la orele după-amiezii.
 2. Preşedintele Rusiei adoră să înoate. Acesta are programată câte o sesiune de înot după fiecare mic dejun, susţinând că această practică îl ajută să gândească.
 3. Putin a fost botezat în secret, într-o biserică creştin-ortodoxă. În acea perioadă religia era total interzisă pe teritoriul Uniunii Sovietice.
 4. Liderul rus nu locuieşte în Moscova. El consideră că oraşul este prea aglomerat şi agitat, astfel că preferă să lucreze în palatul său din exteriorul capitalei Rusiei.
 5. Liderul de la Kremlin are centura neagră în Judo. În 1974, Preşedintele Rusiei a fost campionul universităţii la care a studiat.
 6. Putin a lucrat la postul de radio al liceului pe care l-a urmat şi obişnuia să pună melodiile trupei britanice The Beatles.
 7. Deşi obişnuiau să-l numească „şeful”, în prezent, cei din interiorul cercului său de apropiaţi i se adresează cu apelativul „ţar”.
 8. Putin urăşte internetul. Îl consideră derutant şi total nesigur.
 9. În tinereţe, Vladimir Putin iubea romanele şi filmele cu spioni. Preferatul său era „17 clipe ale unei primăveri”, un serial despre viaţa unui dublu agent secret sovietic.
 10. Putin a fost trimis sub acoperire în Germania de Est de către KGB. Se întâmpla în 1985 şi numele său de spion era „Domnul Adamov”.
 11. Deşi de curând au apărut diverse speculaţii cu privire la starea de sănătate a preşedintelui Rusiei, Putin se menţine în formă datorită faptului că nu fumează, iar alcool consumă foarte rar.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI