Ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel! Mirela Vaida a făcut anunțul ferm: ”S-a încheiat”

Ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel! Mirela Vaida a făcut anunțul ferm: ”S-a încheiat”
Ce se întâmplă cu serialul soților Stegaru?

Schimbare imensă pentru soții Stegaru!. Ce se întâmplă cu Vulpița și Viorel și ce se întâmplă în familia lor? Telespectatorii nici că se așteptau la asta.

Ce se întâmplă cu serialul soților Stegaru?

Veronica și Viorel Stegaru au devenit din niște oameni simpli pe care îi știau doar cei din satul lor unele din cele mai cunoscute personaje ale zilelor noastre. Lunile au trecut, cei doi soți au avut parte de toate stările posibile și au încercat lucruri pe care nu credeau vreodată să le încerce. Au văzut mai multe decât s-ar fi așteptat și au acum o cutie plină cu amintiri din Capitală. Moldovenii au ajuns în trending pe YouTube nu doar o dată, le-au dat bătăi de cap marilor artiști de la noi, iar mai apoi și-au luat tălpășița.

La scurtă vreme după ce au revenit în platoul Acces Direct, după ce s-au însănătoșit, Mirela Vaida a anunțat oficial că ambii au decis să pună stop aventurii de la București și să se reîntoarcă în Blăgești. După 8 luni palpitante și presărate cu de toate, Vulpița și soțul ei s-au întors în sânul familiei, alături de copilul pe care-l au împreună. Decizia de ultim moment a fost mânată de soacra tinerei mămici, care a venit personal în Capitală pentru a-i lua pe părinții nepoatei sale acasă.

Serialul soților Stegaru s-a terminat! Mirela Vaida a anunțat oficial plecarea Vulpiței și a lui Viorel
Serialul soților Stegaru s-a terminat! Mirela Vaida a anunțat oficial plecarea Vulpiței și a lui Viorel

„Are nevoie de voi”

De-a lungul a celor 8 luni, taberele au fost împărțite. Unii nu le găseau rostul pe micile ecrane, alții așteptau cu sufletul la gură apariția următoare. Cu toate astea, Acces Direct s-a bucurat alături de ei de reușitele adunate. Postul a avut audiențe uriașe în perioada aceasta, iar ei s-au plimbat peste tot, au luat contact cu diverși oameni, au foat parte a unor proiecte pe care nu le vor uita niciodată și s-au bucurat de aprecieri din partea unor români care îi susțineau în aventura lor departe de casă.

„Serialul s-a încheiat. Mă bucur dintr-un mare punct de vedere(…) A venit doamna Ilinca și i-a luat cu trenul și le-a zis > Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte. Au avut parte de o experiență, le doresc din tot sufletul să fie sănătoși, să-și crească copilul în armonie și liniște. Important e să învetețe ceva din aventura asta, să fie sănătoși!”
Mirela Vaida (Sursa: Acces Direct)