Ce se întâmplă cu Viitorul lui Gică Hagi. Anunțul momentului în fotbalul românesc

Ce se întâmplă cu Viitorul lui Gică Hagi. Anunțul momentului în fotbalul românesc
Viitorul Constanța a avut un sezon dezastruos în 2020 - 2021

În urmă cu 12 ani Regele fotbalului românesc, Gică Hagi își îndeplinea un vis. În 2009 înființa echipa de fotbal FC Viitorul Constanța numai cu jucători din pepiniera Academiei sale. Momentul culminat al echipei a venit în 2016, când câștiga titlul de campioană în Liga 1. După aproape 12 ani Gică Hagi renunța la echipă, iar parcursul echipei a prins o perioadă foarte proastă. În acest sezon Viitorul Cosntanța se află pe locul patru în clasamentul Play-out.

Un sezon dezastruos pentru Viitorul Constanța

După retragerea lui Gică Hagi, Viitorul Cosntanța a avut un traseu dezastruos în sezonul 2020 -2021. A fost o adevărată luptă de salvare de la retrogradare, ajungând pe locul patru în clasamentul de play-out. Deși s-a speculat în presă despre revenirea lui Hagi la echipă, pentru moment nu s-a concretizat nimic.

Ba mai mult, au existat încă de la începutul anului, zvonuri că s-ar pregăti fuziunea dintre Viitorul Constanța și cealaltă echipă constănțeană, Farul. Președintele Farului, Ciprian Marica, la prima strigare, declara că nu se pune problema de așa ceva. Ulterior colegii de la Playsport.ro detaliau despre un proiect amplu ce ar putea aduce pe scena fotbalului românesc o adevărată forță. Era vorba chiar despre fuziunea dintre Farul și Viitorul Constanța.

Viitorul lui Gică Hagi gata de fuziune

Dacă până acum lucrurile erau în ceață, de astăzi s-a făcut lumină în acest caz. Viitorul Constanța a publicat un comunicat prin care se certifică proiectul menționat anterior. Echipa de suflet a lui Gică Hagi este gata să fuzioneze cu Farul, ceea ce ar fi benefic pentru fotbalul românesc.

”Conducerea F.C Viitorul Constanța a primit cu bucurie ideea de formare a unei singure echipe de fotbal care să-i reprezinte pe toți constănțenii. Suntem de acord să existe o singură echipă, o singură iubire pentru toți suporterii dobrogeni.

Dorim să devenim cei mai buni, iar pentru realizarea acestui obiectiv este nevoie ca această echipă să fie susținută de toți constănțenii, de conducători, de oficialități și de suporteri!”, se arată în comunicatul celor de la Viitorul.

Conform Playsport.ro, Ciprian Marica ar fi cedat propunerii de fuzine dintre cele două echipe. Detaliile au fost dezvăluit de unul din suporterii apropiați fostului atacant al Națonalei, declarând:

”Ne-a spus că s-a ajuns în situația aceasta fiindcă nimeni nu vrea să îl mai ajute, iar singur nu poate să ducă clubul acolo unde dorește. A recunoscut și anumite greșeli făcute, consideră el involuntar, față de autorităţile locale. Lucruri în urma cărora a ajuns să fie privit și interpretat greșit.

Așa ar fi pierdut și sprijinul primarului Chițac. Persoane importante din oraș l-ar fi sfătuit că ar fi mai bine să renunțe la Farul, dacă nu este dispus să investească serios. De aceea a optat pentru această variantă, aceea de a încerca să-i predea proiectul lui Gheorghe Hagi”, le-a declarat unul dintre suporteri celor de la Playsport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI