Ce se întâmplă cu soția lui Ilie Năstase, în plină criză sanitară. ”Pe mine, mă văd mai bătrân!”

de: Filon Stan
13 04. 2020

Ilie Năstease trece prin clipe de coşmar în timp ce se află în izolare. Fostului sportiv, obişnuit să facă zilnic mişcare, îi este foarte greu să stea numai în casă.

Ce se întâmplă cu soția lui Ilie Năstase, în plină criză sanitară 

Ilie Năstase mai iese din casă doar la piață, mașina este condusă de soție, şi tot ea le dă socoteală polițiștilor, atunci când sunt opriţi în tarfic.

Aflat la Constanța, unde este domiciliat cu acte în regulă de aproape două luni, fostul președinte al Federației Române de Tenis mai afec nişte escapade pe malul mării alaturi de soția Ioana, pescuiește și se plimbă cu bicicleta. Ilie Năstase a povestit despre activitățile din această perioadă, cu unoru-i caracteristic.

Ilie Nătase nu are voie să iasă din casă decât două ore pe zi

Sunt la Dunăre, merg la pescuit. Eu merg doar pe bicicletă, pentru că mi-a suspendat Poliția carnetul pe doi ani, dar conduce soția mea. Am mai și căzut de pe bicicletă, dar n-am pățit nimic.

Eu stau în mașină, o aștept pe soția mea când merge la cumpărături. Pe ea o opresc și o întreabă polițiștii, pe mine mă văd așa, mai bătrân, mâine-poimâine fac 75 de ani, și nu mă întreabă nimic, mă lasă în pace. Eu am cu ce să-mi ocup timpul, fac curățenie prin casă, fac curățenie în toată curtea„, a spus Ilie Năstase.

Cum Ilie Năstase a depăşit demult vârsta de 65 de ani, nu are voie să iasă din casă decât două ore pe zi, potrivit restricţiilor de circulaţie impuse de epidemia de coronavirus.

Ce se întâmplă cu soția lui Ilie Năstase, în plină criză sanitară. ”Pe mine, mă văd mai bătrân!”

Ilie Năstase a avut cinci soţii

După cum toată lumea ştie, Nasty are permisul de conducere suspendat, din 2018, pentru că a condus sub influenţa băutirilor alcoolice şi le-a adus injurii polițiștilor

Ilie Năstase a avut pînă acum cinci căsătorii. A fost însurat prima dată în 1972, la vârsta de 26 de ani, cu Dominique Grazia, un top model belgian, cu care are o fiică, Nathalie. 10 ani mai târziu au divorţat. În 1984, s-a căsătorit cu actrița americană Alexandra King. Cu aceasta a adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. Cea de-a treia soţie a fost Amalia Teodorescu. Cu aceasta s-a căsătorit în 2004 şi are dou fiice, Alessia și Emma Alexandra.

După divorţul de Amalia Teodorescu, în 2010, Ilie Năstase a început o relație cu Brigitte Sfăt. S-au căsătorit în 2013, iar în 2018 au divorţat.