Ce se întâmplă acum cu Ilie Năstase și Ioana Simion. Au luat decizia împreună

Ce se întâmplă acum cu Ilie Năstase și Ioana Simion

Au existat speculații conform cărora Ioana Simion, a cincea soție a lui Ilie Năstase, s-a mutat cu chirie. Astfel, la acea vreme, despre fostul tenismen se scria punctat că nu are noroc în dragoste. Vremurile grele i-au pus din nou pe gânduri pe cei doi…ori i-au adus în punctul unui plan de acțiune. „Mergem mai departe”, a spus fostul sportiv.

Ce se întâmplă acum cu Ilie Năstase și Ioana Simion

Pe 25 aprilie 2019, fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase s-a cununat civil cu Ioana Simion. Cei doi ar fi trebuit să facă nunta pe 17 august, însă evenimentul a fost amânat pentru vara anului viitor. În schimb, în iulie, despre relația lor se scria că nu este deloc pe roze.

Fostul sportiv ar fi înșelat-o pe actuala parteneră de viață, astfel că apele între ei ar fi devenit tulburi. Atunci, potrivit unor surse din anturajul celor doi, citate de Click, Ioana a vrut să meargă la notar pentru a programa divorțul, după ce au avut câteva certuri aprinse, însă familia ei i-a spus să mai aștepte puțin.

Ce se întâmplă acum cu Ilie Năstase și Ioana Simion. Au luat decizia împreună
Ilie Năstase și Ioana Simion

În octombrie, aceleași surse au dezvăluit că bruneta și-a făcut bagajele și s-a mutat cu chirie într-un apartament din Pipera. Cu toate acestea, prezentul și viitorul sună bine. Din cauza pandemiei, cei doi au decis să se autoizoleze la Mamaia și, mai mult, continuă să se gândească la planurile de nuntă, care, conform spuselor fostului sportiv, va avea loc anul acesta.

„Mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de virus”

„Mă aflu și eu în izolare, ca toată lumea. Respect ce au stabilit autoritățile. M-am retras la Caelia, stau pe terasă, am marea lângă mine, nu pot să mă plâng din acest punct de vedere. Ies doar să-mi cumpăr medicamente, când este cazul. În rest citesc, mai văd un film, îmi umplu cum pot timpul. Aștept și eu, ca toți românii, să treacă pandemia și să-mi reiau viața obișnuită”, a declarat Ilie Năstase pentru CanCan. 

„Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus”, a spus Năstase.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI