Ce se întâmplă cu OUG-urile aprobate de Guvern. Ludovic Orban a făcut anunțul

Ce se întâmplă cu OUG-urile aprobate de Guvern. Ludovic Orban a făcut anunțul
Guvernul anunță ce se întâmplă cu banii românilor. Ce ni se pregătește chiar acum

Astăzi, în Parlamentul României, premierul desemnat, Ludovic Orban, a vorbit în conferința de presă despre următorii pași pe care Guvernul condus de acestaîi va face sau ar trebui să-i facă, și a discutat și despre  Ordonanțele de Urgență emise cu 24 de ore înainte de demiterea ”Guverului Orban I”.

Ce se întâmplă cu OUG-urile aprobate de Guvern

Astăzi, după ce a anunțat în Parlament că păstrează aceiași miniștri în guvernul de sacrificiu, și după ce a trimis lista și programul de guvernare, Ludovic Orban a avut o conferință de presă în care a vorbit despre ceea ce urmează să se întâmple cu Ordonanțele emise cu 24 de ore înainte de demiterea ”Guvernului Orban I”, dar și despre desideratul spre care tind, și anume alegerile anticipate.

”Ordonanțele deja au fost emise, astăzi si mâine urmează să le trimitem către publicare în Monitorul Oficial și pentru a intra in vigoare. Am elaborat ordonanțe importante care produc efecte benefice pentru administrație, cu efecte economice, și care rezolvă problema absorbției de fonduri europene, dar și rezolvarea unr situații critice.”, a declarat Ludovic Orban.

Ce se întâmplă cu OUG-urile aprobate de Guvern. Ludovic Orban a făcut anunțul
Ce se întâmplă cu OUG-urile aprobate de Guvern. Ludovic Orban a făcut anunțul

Ludovic Orban a făcut anunțul

În același timp a fost întrebat ce se va întâmpla în cazulîn care partidele din opoziție, și în special PSD nu vor vota noul guvern și care este defapt planul pe termen scurt al actualei, noi, guvernări liberale.

”Este un termen de 60 de zile în constituție potrivit căruia guvernul depunde programul de guvernare. Strategia de tergiversare care se pare că vor să o pună în practică cei de la PSD îi va face și mai antipatizați de populația României și mai devreme sau mai târziu ar trebuie să realizeze că nu pot să boicoteze acest lucru. De astlfel ne gândim și la soluții cu privire la contracararea unui posibil boicot venit din partea PSD. Vom continua discuțiile pentru a ajunge la o înțelegere privind anticipatele. Am anunțat care este obiectivul nostru fundamental, este acela de a declanșa alegerile anticipate, de a susține democratizarea, modernizarea României, care sunt incluse în programul de guvernare. Obiectivul nostru nu poate fi realizat decât dacă puterea va fi mutată.”, a mai spus premierul Orban

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI