Ce se întâmplă cu mormântul lui Marcel Toader, la șase luni de când a murit. Fiul lui a luat decizia

Ce se întâmplă cu mormântul lui Marcel Toader, la șase luni de când a murit. Fiul lui a luat decizia
Ce se întâmplă la mormântul lui Marcel Toader, la șase luni de la moartea acestuia?

Decesul subit al lui Marcel Toader trezește încă emoții grele pentru prietenii și familia regretatului afacerist. Luna viitoare, Maximilian se pregătește să-i fac parastasul de șase luni ale tatălui său. Ce se întâmplă acum cu mormântul fostului impresar?

Ce se întâmplă cu mormântul lui Marcel Toader?

Maximilian, fiul lui Marcel Toader, a învățat mult prea repede ce înseamnă adevărata suferință: moartea unuia dintre părinți. Acesta are doar 22 de ani și se pregătește acum de parastasul de șase luni al tatălui său. Deși a trecut jumătate de an, încă nu-i vine să creadă că Marcel nu mai trăiește. Cu toate astea, știe că trebuie să se pună repede pe picioare și să fie sprijinul familiei sale, dar mai ales să-și clădească un viitor. Max a petrecut primele sărbători fără regretatul impresar. Tânărul a preferat să stea cu familia, mai apoi să plece la Constanța la mormântul tatălui său. De asemenea, el a declarat, pentru click.ro, că bunica lui se simte mult mai bine și că a acceptat faptul că Marcel nu mai este. „Bunica și-a dorit poze cu tata, iar eu i-am adus tot ce am găsit pe la București. A fost emoționant, am plâns… A trecut atât de repede timpul!”, a spus sursa citată.

„A trecut prea repede. Pe data de 3 februarie vom face pomana. Deja am început să le învăț, eu habar nu aveam de asemenea pregătiri, dar uite că am învățat. Am grijă de mormânt, i-am făcut o cruce de marmură și am pus o poză cu el”
Maximilian Toader

Ce se întâmplă la mormântul lui Marcel Toader?
Ce se întâmplă la mormântul lui Marcel Toader?

„Nu este prea plăcut”

Recent, Max a uimit pe toată lumea cu transparența de care a dat dovadă. Acesta a scris într-un mesaj că este dezamăgit de persoanele care au fost alături de Marcel Toader pe parcursul vieții, dar s-au „evaporat” rapid în momentul în care el avea cea mai mare nevoie de oamenii în care tatăl său credea că are încredere. Acesta a avut, însă, toată susținerea puținelor rude și atât.

„Comparativ cu câți erau pe lângă el atunci când tata trăia, pot să zic că mai puțin de jumătate mă mai întreabă de sănătate. Cred că așa se întâmplă în general. Nu este prea plăcut, dar în felul ăsta poți să îți dai seama care a fost prieten adevărat și care nu”
Maximilian Toader (Sursa: click.ro)