Astăzi ar fi împlinit 57 de ani. Ce mesaj emoționant a transmis public fiul lui Marcel Toader

Astăzi ar fi împlinit 57 de ani. Ce mesaj emoționant a transmis public fiul lui Marcel Toader
Marcel Toader ar fi împlinit 57 de ani azi. Ce mesaj emoționant a transmis fiul lui?

Marcel Toader ar fi împlinit azi vârsta de 57 de ani. Din păcate, anul trecut s-a stins din viață. Ce mesaj emoționant a transmis public Maximilian, fiul regretatului afacerist?

Mesajul emoționant al fiului lui Marcel Toader. Afaceristul ar fi împlini 57 de ani

Majoritatea oamenilor încă se bucură de noua energie adusă de anul 2020, dar familia lui Marcel Toader își amintește cu tristețe ce eveniment trist le-a adus anul trecut. Rudele impresarului au pășit cu stângul în anul nou, pentru că nu l-au avut aproape pe Marcel, iar azi nu au avut cum să se mai bucure de ziua sa de naștere. Fiul fostului sportiv a scris un mesaj dureros pe rețelele de socializare în ziua în care acesta ar fi împlinit 57 de ani. Vizibil cuprins de durere, Maximilian a vorbit despre cum ar fi fost dacă tatăl lui ar fi fost în viață și ar mai fi avut ocazia încă o dată să-i spună „La mulți ani!” părintelui lui.

„Tată, azi împlineai 57 ani! Azi trebuia să te sun, să-ti urez „la multi ani” și să facem un „un plan de bătaie” cu persoanele apropiate din viața ta, din păcate, nu mai am cui să-i spun toate aceste  lucruri, așa că-ți urez liniște și să te distrezi oriunde ești! Eu voi inchina un pahar in cinstea ta! Ai grijă de tine!”
Maximilian Toader

Fiul lui Marcel Toader, mesaj dureros în ziua în care părintele său ar fi împlinit 57 de ani
Fiul lui Marcel Toader, mesaj dureros în ziua în care părintele său ar fi împlinit 57 de ani

„Tata era un bărbat cu o personalitate complexă”

Amintim că vedeta s-a stins din viață în vara anului 2019 în urma unui atac de cord. Acesta a avut probleme cardiace în mod constant, iar tragedia s-a întâmplat subit, la vila unui prieten.

”Tata era un bărbat cu o personalitate complexă. Un om care știa ce are de făcut, nu ezita, era sincer, cinstit și drept. Și necruțător uneori. De aceea zic că îmi va fi foarte greu să scriu doar câteva cuvinte”
Maximilian Toader

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI