Ce se întâmplă cu Lucian Viziru după ce a ajuns de urgență la spital: „Am băut ca porcul”

de: Iulia Statie
07 01. 2022

Lucian Viziru și-a speriat fanii în momentul în care a explicat că a ajuns de urgență la spital. Acesta a fost suspect de infarct, însă a reușit să depășească provocarea imensă și a fost externat. El a mers acasă, unde familia l-a primit cu brațele deschise. Momentul a fost cu adevărat emoționant.

Lucian Viziru, despre problemele de sănătate

Lucian Viziru a mărturisit că nu a avut nicio problemă de sărbători și a avut grijă să își facă orice poftă. Acesta a mâncat și a băut orice și-a dorit. Totuși, nimeni nu putea să se gândească la faptul că acesta o să ajungă la spital în urma unor dureri extrem de puternice de la nivelul pieptului.

„Ori un infarct minor sau o miocardită. Mai era una, o afecțiune de care suferă mai mult femeile, pe asta mizez, asta cred că a fost și la mine. Am avut dureri, Emma, soția mea, a chemat salvarea și am mers la spital.

M-au dus la Floreasca, au început să bage tot felul de perfuzii în mine pentru a se asigura că nu mor. (…) Am băut ca porcul, am mâncat ca porcul de sărbători.

Sportul ajută, dar trebuie să fac investigații ca să văd ce a fost. În momentul în care am intrat pe ușă în casă, niciodată nu m-a luat fiul meu în brațe așa cum a făcut acum.

Și acum îmi vine să plâng. Emma nu a putut să se stăpânească, a plâns foarte mult acasă.”, a zis Lucian Viziru la Vorbește lumea.

„Sunt recunoscător că am ajuns acasă”

Lucian Viziru a povestit că a fost năpădit de emoții în momentul în care a ajuns acasă și s-a reunit cu fiul și soția sa. Relația dintre actor și copilul său s-a schimbat după acest episod extrem de dureros. Cei doi nu se mai ceartă așa de mult ca înainte.

„Emma nu a putut să îi ascundă, i-a spus până la urmă. Nu știam dacă o să mă mai întorc acasă. În momentul acesta, inima mea arată bine.

Nu am voie zahăr, nu am voie sare, nu am voie nimic, pot să uit de carnea de porc. Parcă relația dintre mine și copil s-a schimbat. Sunt recunoscător că am ajuns acasă.

Nu ne mai certăm așa mult, eu sunt mult mai relaxat, mă bucur de orice moment pe care îl am la dispoziție și îl petrec cu el și cu Emma.

Am stat 5 zile în spital, putea să fie stop-joc. Tot ce se întâmplă după este bonus.”, a adăugat el.

Ce vrea să facă Lucian Viziru

De asemenea, Lucian Viziru are planuri mari atunci când vine vorba despre cariera lui. El o să se implice în continuare în lumea tenisului, însă nu refuză să joace din nou în telenovele. Mai mult, un alt domeniu inedit i-a atras atenția, el dorindu-și să se ocupe de imobiliare.

„În proporție de 99% nu (n.r. nu are probleme în căsnicie), nu am avut probleme de acest gen. Am avut un plan, ea trebuia să vină aici, noi trebuia să venim foarte târziu. Nu am reușit să stăm departe unii de ceilalți, a fost greu. (…)

Nu aș zice nu, chiar îmi e dor, dar nu țin neapărat să fac treaba asta (n.r. să mai joace în seriale). Tenis o să fac, cât mă ține Dumnezeu sănătos. Mai vreau să fiu agent imobiliar.

Augustin a venit după mine să mă ajute să mă mut, perioada asta a fost foarte stresantă, nu mă descurcam singur.”, a mai zis acesta.

Lucian Viziru a renunțat la cariera construită cu ajutorul proiectelor din televiziune și s-a mutat în Germania, unde s-a ocupat de marea lui pasiune, tenisul. Cu toate acestea, actorul s-a întors în România alături de familia lui și este pregătit de mai multe oportunități.