Ce se întâmplă cu iubita lui Petre Roman, la 49 de ani. Silvia Chifiriuc, apariție controversată

Ce se întâmplă cu iubita lui Petre Roman, la 49 de ani. Silvia Chifiriuc, apariție controversată
Silvia Chifiriuc radiază de fericire. Cum și-a făcut apariția iubita lui Petre Roman?

Silvia Chifiriuc și Petre Roman consumă extrem de diescret mariajul lor și bucuria că rodul iubirii acestora devine încet un adevărat adolescent. Cum și-a făcut apariția bruneta și de ce radiază toată de fericire?

Silvia Chifiriuc radiază de fericire. Cum și-a făcut apariția?

În luna iulie a lui 2019, Silvia și Petre Roman au împlinit 10 ani de căsnicie. Cei doi sunt extrem de discreți și preferă deseori să se ferească de ochii curioșilor atunci când vine vorba despre gesturi de iubire sau detalii din intimitate. Silvia pare parcă din ce în ce mai fericită, lucru care a fost surprins de fotoreporterii Click!.

Cei doi sunt părinții unui băiețel de 10 ani, se bucură de fiecare moment împreună și mai mult ca sigur au reușit ca până la momentul acesta să descopere rețeta fericirii și liniștii. Silvia a apărut extrem de fericită de un buchet de flori pe care îl avea în mână. Bruneta avea un zâmbet până la urechi și se bucura ca un copil mic de lucrul acesta mărunt. Din păcate, lucrurile nu sunt la fel de roz și în ceea ce privește fosta familie a fostului premier al României. Relația cu Oana este inexistantă, la fel ca și legătura dintre acesta și singura lui nepoată.

Silvia Chifiriuc radiază de fericire  Sursa Foto: : BLITZ
Silvia Chifiriuc radiază de fericire
Sursa Foto: : BLITZ

Declarație de dragoste pentru Petre Roman

„La mulți ani fericiți! Este ziua ta, dragostea mea! S-au împlinit 10 ani de căsătorie și peste 10 ani de iubire! Îți mulțumesc… pentru felul în care ai știut întotdeauna să mă faci să mă simt femeia ta iubită. Le mulțumesc părinților tăi pentru că au adus pe lume un băiat reușit, deștept, educat, manierat, cu suflet extraordinar de bun, sensibil, iubitor care pe mine mă face foarte fericită! Îți mulțumesc că ai apărut în viața mea, că exiști în viața mea, că m-ai făcut să trăiesc acest sentiment de a fi mamă. Sunt o mamă împlinită și o femeie fericită alaturi de băieții mei. Îți mulțumesc, Doamne!”
Silvia Chifiriuc