Ce se întâmplă cu Insula Iubirii, după ce s-au oprit brusc filmările. Republica Dominicană, în stare de urgență

Ce se întâmplă cu Insula Iubirii, după ce s-au oprit brusc filmările. Republica Dominicană, în stare de urgență

Filmările la ”Insula Iubirii”, show care are ca destinație Republica Dominicană, s-au oprit brusc din cauza pandemiei, țara din Caraibe declarând stare de urgență.

Ce se întâmplă cu Insula Iubirii după ce filmările s-au oprit brusc, Republica Dominicană declarând stare de urgență

Filmările pentru show-ul ”Insula Iubirii”, de la Antena 1, au fost sistate din cauza pandemiei. Republica Dominicană, locul unde se filma acum emisiunea, a declarat stare de urgență. Astfel, Radu Vâlcan, gazda emisiunii, alături de toată echipa, au revenit în țară, la numai câteva zile după ce ajunseseră acolo. Ei au prins ultimul zbor dinspre Paris spre București, iar de cum au ajuns în Capitală, au intrat în izolare.

Antena 1 schimbase insula în urmă cu câteva săptămâni, cele cinci sezoane de până acum fiind filmate în Thailanda, iar Republica Dominicană a fost aleasă special pentru filmări, tocmai pentru că nu reprezenta un pericol la acel moment.

„Pentru a nu pune în pericol sănătatea echipei de producție, a concurenților și a ispitelor, filmările au fost suspendate, urmând a fi reluate atunci când condițiile o vor permite”, au transmis reprezentanții Antena 1.

„Era o imagine șocantă pe aeroport”

Despre suspendarea filmărilor a vorbit și prezentatorul emisiunii, care a povestit și ce moment l-a șocat cel mai tare din acest du-te-vino între meleaguri în aceste vremuri grele. Deși era la curent cu situația din țară, realitatea l-a lovit când a ajuns pe aeroportul din Paris, imaginea șocantă a pustietății de acolo dându-i fiori.

„Ne-am întors ieri din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în țară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit”, a spus Radu Vâlcan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI