Ce se întâmplă cu complicele lui Gheorghe Dincă, în această perioadă. Decizie de ultimă oră

Ce se întâmplă cu complicele lui Gheorghe Dincă, în această perioadă. Decizie de ultimă oră
Ce se întâmplă cu complicele lui Gheorghe Dincă. Decizie de ultimă oră

Magistrații de la Tribunalul Olt, decizie de ultimă oră în cazul Caracal. Ce se va întâmpla acum cu Gheorghe Dincă și cu complicele acestuia?

Decizie de ultimă oră în cazul Caracal

Nouă decizie în cazul Caracal! Magistrații de la Tribunalul Olt au constatat, la termenul recent de vineri, că Dincă și Risipițeanu rămân în arest preventiv. Ședința s-a desfășurat în sistem de videoconferință, dată fiind criza sanitară pe care o traversează România, conform purtătorului de cuvânt al Tribunalului Olt.

Complicele lui Gheorghe Dincă a cerut înlocuirea arestării preventive cu control judiciar sau a arestului la domiciliu, dar solicitarea a fost respinsă la termenul de vineri, a precizat Gabriel Arabelea, judecător, citat de Agerpres. În încheierea postată oficial de instanță se arată că Risipițeanu este trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de viol – victima Melencu Luiza Mihaela – în prezent deținut în cadrul Penitenciarului Craiova.

Decizie de ultimă oră în cazul Caracal. Ce se întâmplă cu complicele lui Gheorghe Dincă?
Decizie de ultimă oră în cazul Caracal. Ce se întâmplă cu complicele lui Gheorghe Dincă?

Ce se întâmplă cu complicele lui Dincă?

„Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a controlului judiciar sau cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, formulată de inculpatul Risipiţeanu Ştefan.(…) Constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive cu privire la inculpaţii: Dincă Gheorghe, trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ‘trafic de persoane’, (…) (o faptă – victima Melencu Luiza Mihaela), ‘viol’ (…) (o faptă – victima Melencu Luiza Mihaela), ‘omor calificat’ (…) (o faptă – victima Melencu Luiza Mihaela), ‘profanarea de cadavre sau morminte’, (o faptă- victima Melencu Luiza Mihaela), ‘trafic de minori’, (o faptă – victima Măceşanu Alexandra Mihaela), ‘viol’, ‘omor calificat’ (o faptă – victima Măceşanu Alexandra Mihaela), ‘profanarea de cadavre sau morminte’ (o faptă – victima Măceşanu Alexandra Mihaela), în prezent deţinut în Penitenciarul Craiova”
Portalul instanței