Ce se întâmplă cu bărbatul care a spânzurat un cățel în Piața Universității. Ce a făcut înainte de gestul șocant

de: Ana Chivu
05 01. 2020

A fost prins bărbatul care a spânzurat un câine de o țeavă de gaz aproape de Piața Unversității. Oamenii legii l-au identificat cu ajutorul camerelor de luat vederi, iar acum se află în atenția poliției. Ce gest a făcut inculpatul înainte de a lua viața animăluțului?

Ce se întâmplă cu bărbatul care a spânzurat un cățel

Bărbatul care a comis un gest oribil în a treia zi din noul an a fost prins de polițiști. Acesta a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere. În imagini se poate observa cum inculpatul, înainte de a-l spânzura, merge liniștit pe stradă alături de câinele pe care îl trăgea de sfoara cu care l-a prins de țeava de gaz. Cea care l-a găsit pe animăluțul fără suflare și a sunat imediat la oamenii legii este o tânără care trecea întâmplător prin zonă.

La momentul actual, nu se știe motivul pentru care acesta a comis o asemenea faptă, dar cert este că a produs o revoltă pentru cei care apără cu sfințenie sufletele pure ale animalelor. Oamenii legii l-au prins și l-au dus la audieri, acesta fiind reținut preț de 24 de ore. Inculatul are 44 de ani și este cunoscut ca om al străzii. În urma tristului eveniment, poliția Capitalei a deschis o anchetă, iar bărbatul se află sub acuzația de ucidere a animalelor cu intenție, fără niciun drept.

Ce se întâmplă cu bărbatul care a spânzurat un câine de o țeavă de gaz

„Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore”

„În urma cercetărilor efectuate în cauză, la data de 4 ianuarie 2020, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, bănuit de săvârșirea faptei. Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentată magistraților cu propunere legală. Cercetările continuă, cu cel bănuit în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept”
Comunicat transmis de Poliţie