Ce se întâmplă cu apa caldă și căldura, la iarnă. Nicușor Dan a făcut anunțul pentru toți românii de la bloc

Ce se întâmplă cu apa caldă și căldura, la iarnă. Nicușor Dan a făcut anunțul pentru toți românii de la bloc
Nicusor Dan spune ca bucurestenii nu vor ingheta de frig la iarna

Se știe ce se va întâmpla cu apa caldăși căldura, la iarnă. Nicușor Dan tocmai a făcut anunțul de care sunt interesați toți locuitorii de la bloc care locuiesc în București. Ncuşor Dan, primarul ales al Bucureștiului, a dat asigurări că bcureştenii vor avea căldură şi apă caldă, în iarna lui 2020-2021, dar a avertizat că în sezonul rece se vor înregistra numeroase avarii la reţeaua de termoficare din București, care este un cu probleme mari.

Vor îngheța de frig bucureștenii de la bloc în iarna lui 2020-2021? Ce spune Nicușor Dan

Nicușor Dan, proaspătul ales în funtea primăriei București, a promis că nu vor fi probleme cu apa caldă și cu căldura pentru bucureștenii care locuiesc la bloc, scrie adevarul.ro. Pe dealtă parte, Nicușor Dan a avertizat că în sezonul rece se vor ivi numeroase probleme la rețeaua de termoficare, ale cărei țevi sunt foarte vechi.

Sistemul de termoficare are probleme majore. S-a triplat apa folosită pentru a menţine apa în instalaţii. Lucrul relavant e că dacă ai ajuns la 2.5 tone nu se mai poate. Suntem aproape de colaps. Ce am spus în campanie şi ce repet şi acum. O să avem în iarnă sute de avarii şi că ceea ce promit eu e că vom pregăti un management de avarii, pentru ca orice avarie să fie remediată în cel mai scurt timp posibil”, a declarat Nicuşor Dan.

Gabriela Firea sustine ca a fost furata la alegerile locale 2020. Vrea renumararea voturilor
Gabriela Firea sustine ca a fost furata la alegerile locale 2020. Vrea renumararea voturilor

Ce a promis Nicușor Dan că va face dacă ajunge Primar al Bucureștiului

Primarul general ales duminică, 27 septembrie, pentru un mandat de patru ani la Primăria Bucureștiului a precizat din campania electorală că lucrările la reţeaua de termoficiare vor începe din primăvară, când condiţiile atmosferice vor permite acest lucru.

În plus, Nicuşor Dan a precizat că printre priorităţile sale în mandatul de primar al Capitalei vor fi Centura Capitalei, adică existenţa a doua benzi pe fiecare sens de mers, dar şi încercarea de a mai decongestiona din traficul rutier  bucureştean.

Gabriela Firea strigă că a fost furată și cere renumărarea voturilor

Pe de altă parte, Gabriela Firea, actualul primar al Bucureștiului, dar care nu a mai reușit să pună mâna pe încă un mandat, solicită o renumărare a voturilor, spunând că are dovezi clare de fraudă electorală, scrie profinews.ro. Aceasta spune că se vede cu ochiul liber cum a fost furată din pix pe pe procesele verbale. A fost scris cu pixul anumite cifre, după care s-a acoperit cu carioca.

Noi avem dovezi că s-a furat. Noi avem procese verbale în care erau nişte cifre scrise cu pixul şi peste a fost scris cu carioca. De la toate sectoarele sunt foarte multe buletine de vot anulate, dar care erau pentru mine. Pe cine ar deranja renumărarea voturilor? Eu am acceptat rezultatul voturilor, dar din respect pentru democraţie trebuie să ştim rezultatul”, susţine Gabriela Firea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI