Ce se întâmplă cu Angela Rusu, după ce i-a ars restaurantul. Artista a plecat din țară

Ce se întâmplă cu Angela Rusu, după ce i-a ars restaurantul. Artista a plecat din țară
Ce se întâmplă cu Angela Rusu, după ce i-a ars restaurantul

Luna decembrie a reprezentat pentru Angela Rusu o cumpănă care i-a schimbat radical unghiul de a privi. Interpreta de muzică populară a trecut acum peste necaz, iar planul de ”recuperare” a fost simplu: plecarea din țară.

Ce se întâmplă cu Angela Rusu după ce i-a ars restaurantul?

Pe 14 decembrie, în jurul orei 14:30, sala de nunți a cântăreței de muzică populară Angela Rusu era cuprinsă de flăcări. Sala de evenimente era situată pe strada Fizeșului din Gherla. La locul nenorocirii s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, un echipaj SMURD, pompieri voluntari din cadrul SVSU Gherla și polițiști. Potrivit Inspectoratului de Situații de Urgență Cluj (ISU Cluj), nu au fost victime. Solista, împreună cu soțul ei, au investit 650.000 de euro, iar pierderile financiare au rămas în aer, dat fiind că localul nu avea asigurare.

Ce se întâmplă cu Angela Rusu, după ce i-a ars restaurantul. Artista a plecat din țară
Restaurantul solistei, în flăcări

„Avem un incendiu la o clădire. Arde acoperişul, undeva la 1.000 de m pătraţi. Avem cinci maşini de apă şi spumă, plus două autoscări. Mai avem un echipaj SMURD şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanță. Persoanele au fost evacuate şi am reuşit să localizăm incendiul şi urmează să îl stingem. Este în afara oraşului şi nu sunt în pericol cetățenii”, a declarat Ioan Moldovan, șeful ISU Cluj, pentru Antena 3.

”Ne concentrăm pe cariera ei artistică”

Artista și-a revenit după ce a trecut prin necaz. Angela Rusu a plecat în America la scurt timp după incident, unde a cântat alături de soțul ei. A avut o cântare de Revelion, apoi au avut timp și pentru relaxare, dar și pentru a planifica viitorul.

„Angela a reuşit să se mai relaxeze şi să uite de necaz. De pe 28 decembrie până pe 15 ianuarie am fost împreună în America, unde a avut un concert. Ne concentrăm momentan pe cariera ei artistică, iar ca afacere, vom încerca ceva în domeniul construcţiilor. Anul trecut am avut un proiect la Dej pentru trei blocuri, dar l-am lăsat în stand-by. Probabil că îl vom relua”, a spus soțul Angelei Rusu pentru Click.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI