Ce se întâmplă azi cu fiul lui Ghiță Mureșan. Liliana, soția sportivului, a făcut anunțul

Ce se întâmplă azi cu fiul lui Ghiță Mureșan. Liliana, soția sportivului, a făcut anunțul
Ce se întâmplă azi cu unul din băieții lui Ghiță Mureșan?

Veste deosebită despre unul din băieții lui Ghiță Mureșan! Chiar Liliana, soția cunoscutului sportiv, a făcut anunțul. Ce se întâmplă azi cu băiatul?

Ce se întâmplă azi cu fiul lui Ghiță Mureșan?

Ghiță Mureșan e în culmea fericirii! Victor, unul din băieții lui, a devenit student și se pregătește intens de experiențele pe care i le pregătește viața. Liliana, soția cunoscutului sportiv, a postat un mesaj emoționant despre noua etapă prin care va trece băiatul lor cel mic. Mezinul a intrat la Universitatea Georgetown, una dintre cele mai cunoscute Universătăți de peste Ocean. Ghiță Mureșan, în vârstă de 49 de ani, s-a bucurat până de curând de cariera sa fulminantă, iar acum fericirea cea mare vine din partea reușitelor copiilor săi. Ambii sunt practicanți ai baschetului și se mândresc la maximum de renumele părintelui lor.

George, băiatul cel mare, a ajuns în anul 2019 titular în echipa colegiului St. Andrews, iar acum Victor bifează marile așteptări – fiind proaspăt student la Georgetown. Liliana Mureșan nu mai încape în piele de mândrie, lucru pe care îl arată și pe rețelele de socializare. ”Georgetown University 2024! So proud!”, a fost mesajul acesteia din dreptul unei fotografii cu băiatul ei. „Big Ghiță”, așa cum mai este cunoscut, este un familist convins. Cu toate că are o carieră impresionantă, pe primul loc sunt copiii și soția, la rândul ei fostă jucătoare de baschet. „Căsătoria a fost cea mai bună decizie din viaţa mea, mi-a dat putere să trec peste toate problemele”, spune Mureșan.

Mezinul familiei Mureșan a intrat la Universitatea Georgetown de peste Ocean
Mezinul familiei Mureșan a intrat la Universitatea Georgetown de peste Ocean

Ghiță Mureșan, departe de România de peste 20 de ani

„Am ajuns la Washington în 1993, iar după două săptămâni mă gândeam: «ăștia sunt colegii mei?!» Eu am mers în America să încerc să joc în NBA și am ajuns să joc. Cel mai dificil a fost sistemul și nivelul antrenamentelor, a fost greu să mă adaptez la deplasările lungi și frecvente. Altceva nu mă interesa, nu m-a impresionat nimic altceva, singurul meu scop a fost să joc baschet”
Ghiță Mureșan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI