Ce se întâmplă acum la INML. Prima reacție a familiei lui Costin Mărculescu

Ce se întâmplă acum la INML. Prima reacție a familiei lui Costin Mărculescu
Ce se întâmplă acum la INL? Prima reacție a familiei lui Mărculescu

Familia regretatului actor este în șoc din cauza veștii care a căzut ca un fulger asupra lor, dar și asupra fanilor vedetei. Ce ipoteze aduc rudele bărbatului și ce se întâmplă acum la INML?

Reacția familiei lui Costin Mărculescu după decesul acestuia

Cumnatul lui Costin Mărculescu a ajuns în urmă cu câteva momente la Istitutul Național de Medicină Legală, conform cancan.ro. Bărbatul era vizibil extrem de afectat de vestea tragică primită, era agitat și dădea telefoane pe bandă rulantă. În timpul conversațiilor acesta aducea aminte de regretatul actor despre care vorba cu greu. Mai mult decât atât, soțul surorii vedetei nu susține deloc ipoteza unui infarct, astfel că este hotărât să clarifice totul și să afle cât mai repede de la medicii legiști care a fost exact cauza morții.

„Nu cred că este stop cardiorespirator, cine l-a provocat? Costin își făcea analizele o dată la 5-6 luni, l-am văzut schimbat la un moment dat. El nu o ducea deloc bine din punct de vedere financiar, chiar și noi l-am ajutat. Nu refuz ajutor, dar vreau să țin lucrurile sub control. Este, oarecum…obligația mea față de el” a spus cumnatul lui Costin Mărculescu, la telefon, în față la IML.

Cumnatul lui Mărculescu nu crede că în ipoteza unui infarct
Cumnatul lui Mărculescu nu crede că în ipoteza unui infarct

A avut peste 2.000 de spectacole alături de mari actori

Costin Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale promoția 1989 – 1993, iar colaborările cu numeroase Teatre au urmat după. În anul 1986 apăruse în Liceeni, alături de renumiți actori, lucru care l-a propulsat de-a dreptul. Acesta a avut peste 2.000 de spectacole în țară și în străinătate alături de Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stănculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele etc.

În aul 1999 a pus bazele Școlii Artistice de Modelling și Dans Sportiv, iar în anul 2015 totul s-a destrămat. Din acel moment, vedeta a ales să părăsească lumea publică și să se retragă în tihnă, pentru a-și scrie biografia, ultima sa carte – „Bombă cu fitil aprins”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI