Costin Mărculescu, datorii de peste 12.000 de lei la întreținere. “Toată lumea s-a folosit de mine”

Costin Mărculescu, datorii de peste 12.000 de lei la întreținere. “Toată lumea s-a folosit de mine”
Costin Mărculescu, datorii de peste 12.000 de lei la întreținere

Era știut deja de ani buni faptul că regretatul actor nu scăpa de problemele de ordin financiar indiferent de cât de mult se chinuia. Din păcate, ajunsese să aibă datorii la prieteni și la întreținere.

Costin Mărculescu, dator vândut

Costin Mărculescu a fost mereu un om cu aspirații înalte, voia să facă de toate și bine, voia ca numele lui să însemne ceva și să fie un exemplu pentru oameni, deși în ultimii ani a preferat să se privească de atenția celor mai mulți, rămânând solitar. Din păcate, norocul pare că n-a mai venit pe strada lui. Odată ce a dat de probleme în urmă cu mulți ani, ghinionoul s-a ținut scai de el. Bărbatul a avut probleme financiare mari în special după ce a fost nevoit să închidă celebra agenție de fotomodele pe care o deținea.

”Mi-am pierdut vila din Pipera, mașinile, banii, bijuteriile, tot. Peste toate astea, am rămas cu vreo sută de mii de euro, datorii. De 8 ani de zile, deși am apărut în peste 2500 de emisiuni, la toate televiziunile, mi-am dat seama că toată lumea s-a folosit de mine”, spunea Mărculescu în urmă cu ceva timp. Deși iubea viața, drept dovadă sunt diversele evenimente la care mergea de drag, în special fiind cunoscut drept sufletul petrecerii, soarta a decis ca ultimii ani să-i petreacă liniștit, singur, scriind în tihnă la ceea ce avea să fie ultima carte a acestuia.

Costin Mărculescu, datorii de peste 12.000 de lei la întreșinere (Sursa Foto: antena3.ro_
Costin Mărculescu, datorii de peste 12.000 de lei la întreșinere (Sursa Foto: antena3.ro)

„Știți de ce au murit mulți artiști?? De inimă rea”

„Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea”
Costin Mărculescu (Sursa: facebook.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI