Ce se întâmplă acum cu soția lui Alexandru Arșinel. Artistul a spus totul public

Ce se întâmplă acum cu soția lui Alexandru Arșinel. Artistul a spus totul public
Ce se întâmplă acum cu soția lui Alexandru Arșinel. Artistul a spus totul public

„La bine şi la rău, în bogăţie sau sărăcie, în boală şi în sănătate“, spune legământul, iar Alexandru Arșinel nu face rabat. Actorul îi este alături persoanei dragi în momentele dificile pe care le traversează. Cei doi soți se află la munte, iar Arșinel a dezvălui cum se simte partenera sa.

Ce se întâmplă cu soția lui Arșinel

L-am văzut și pe scenă și în filme și este, fără doar și poate, un mare actor. Alexandru Arșinel s-a bucurat, de-a lungul carierei, de un mare succes, cucerind publicul cu talentul său. Dar cum viața nu este formată numai din bune, acesta întâmpină, ca toți ceilalți, necazuri. Soția lui Arșinel este, din păcate, bolnavă.

Celebrul actor a demonstrat încă odată dragostea statornică față de partenera sa, având grjă de ea în fiecare clipă. Cei doi soți au plecat împreună la munte, iar actorul îi este alături în momentele dificile pe care le traversează.

Potrivit spuselor sale, acesta se va întoarce în Capitală sâmbăta viitoare pentru a juca alături de colegii săi de teatru.

„Sunt venit cu soția de două zile pentru câteva zile. Mă voi reîntoarce săptămâna viitoare, pentru că sâmbătă voi juca cu un grup de prieteni, de colegi“, a declarat actorul.

„E foarte optimistă“

Actorul a mărturisit că nu știe exact cum se simte soția sa deoarece, în ciuda bolii, emanează mult optimism și nu se plânge niciodată de felul în care este ajutată.

„Nu știu sigur, dar ea ne transmite foarte mult optimism. O întreb ce face, ea zice bine, «ți-a plăcut mâncarea?», ea zice «da». Eu nu o aud niciodată că ar trebui să fie așa, așa. Nu că e docilă, e foarte optimistă“, a c0ntinuat Arșinel.

Urmăriți Playtech.ro și pe