Ce se întâmplă acum cu procesul lui Jador. Avocații au stabilit totul, manelistul spune că e nevinovat

Ce se întâmplă acum cu procesul lui Jador. Avocații au stabilit totul, manelistul spune că e nevinovat
Jador ar putea rămâne pieton

Jador este încă în competiția ”Survivor România” și are toate șansele să și câștige. Dacă în Republica Dominicană e potențial câștigător, în România s-ar părea că are toate șansele să piardă. Este vorba de un proces intentat de Poliție. Jador fusese prins de Poliția rutieră anul trecut încălcând regulile de circulație și i-au suspendat permisul de conducere.

Jador ar putea rămâne pieton

Celebrul Jador, anul trecut era oprit de Poliția Rutieră, după ce în luna august încălca regulile de circulație. Efectul acestor încălcări a fost suspendarea permisului de conducere, ulterior decizia fiind atacată în instanță.

Conform surselor, miercuri, pe 3 martie, Jador, pe numele său Remus Ionuț Dumitrache, trebuia să se prezinte la Judecătoria Sector 1 București la procesul intentat. Numai că, aflându-se în Republica Dominicană, judecătorii s-au trezit doar cu avocații acestuia la înfățișare.

Decizia vedetei de a contesta decizia de suspendare a permisului era una firească, ca și procedură, dar la momentul acela nu știa că avea să fie implicat în competiția difuzată de Kanal D. Avocații împuterniciți de Jador, mai spun sursele, nu ar fi făcut nicio amânare a deciziei inițiale.

Astfel că s-a mers mai departe cu procedura de administrare a probelor la dosar. Informațiile spun că judecătorii au decis o nouă înfățișare în acest proces, care va vea loc în aprilie, pe la jumătatea lunii. Poate până atunci Jador va reuși să revină în țară.

Manelistul principalul candidat la câștigarea ”Survivor România”

Încă de la începutul competiției Jador a devenit favoritul publicului din cadrul competiției. De-a lungul episoadelor difuzate de Kanal D, vedeta a vut și altercații cu colegii de echipă. La un moment dat manelistul a intrat în conflict cu Zanne, acesta din urmă acuzându-l că ar fi furat mâncara celorlalți.

Cu toate astea Jador rămâne favoritul publicului și cu mari șanse să câștige competiția ”Survivor România”. La una dintre probe manelistul a sufeit o accidentare ce era cât pe-aci să-l elimine din competiție.

Lovitura la genunchi l-a făcut pe manelist să fie absent de la ultimele probe, dar medicii spuneau că recuperarea este bună și că va reveni în concurs. De altfel prezentatorul competiției ”Survivor România”,  Daniel Pavel, făcea anunțul cre i-a mai liniștit și pe fanii acestuia.

”În această seară, pe banca Faimoșilor nu se află Jador. Jador se află, în continuare, sub supraveghere medicală. I se fac noi investigații, în această seară el nu poate fi nominalizat, desigur, nu poate nominaliza și nu va intra la votul publicului.”, anunța Daniel Pavel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI