Andreea Antonescu, out de la Survivor România?! Ce a pățit cea mai bună prietenă a Andreei Bălan

Andreea Antonescu, out de la Survivor România?! Ce a pățit cea mai bună prietenă a Andreei Bălan
Andreea Antonescu votată de colegi să plece acasă

”Survivor România”, cu fiecare episod difuzat, se apropie de marele final. Numai că, în ultima perioadă, au apărut tot mai multe tensiuni în sânul celor două echipe. În cel mai recent episod Andreea Antonescu a avut parte de o surpriză amară din partea colegilor de echipă.

Andreea Antonescu votată de colegi să plece acasă

Încă de la început cele două echipe concurente la ”Survivor România” erau conștiente de miza pusă în joc. Fiecare echipă trebuie să lupte și să aducă cât mai multe puncte pentru a putea merge mai departe. În echipa ”Faimoșilor” divergențele au început să apară din prima săptămână de competiție, iar asta s-a regăsit și în voturile ulterioare.

Se pare că ultima pe lista celor votați să plece acasă a fost Andreea Antonescu. Deși intrată în urmă cu o săptămână în competiția dură de la ”Survivor România”, se pare că nu a reușit să facă față probelor solicitante, lucru ce i-a nemulțumit pe ceilalți coechipieri.

Așa se face că la vot, Andreea Antonescu a fost prima propusă spre eliminarea din competiție. Nu a fost o surpriză, ca în cazul celorlalți eliminați, având în vedere că Andreea Antonescu știa deja că va fi votată.

”Mă așteptam, pentru că unii dintre coechipieri au fost asumați, vâzând că și eu sunt o persoană asumată și prefer adevărul oricât de dureros ar fi.

Am realizat că aici am găsit o echipă mult mai închegată decât își dau ei seama că formează. Nu e nici cea mai mică surpriză!”, a declarat Andreea Antonescu.

Gustul amar al înfrângerii resimțit de ”Faimoși”

Probele dure din competiție au și premii pe măsură. Ultima probă, de altfel la fel de dură ca și celelalte, a avut ca premiere statutul de imunitate. Din păcate echipa ”Faimoșilor” a pierdut avansul și astfel și imunitatea mult dorită, care le-ar fi adus și ceva mai multă relaxare.

Toți componenții echipei ”Faimoșilor”, inculsiv Andreea Antonescu, au resimțit pierderea, de-aici și frustrările ulterioare, declarate la testimonialele de după. Culiță Sterp, unul din membrii echipei pierzătoare s-a dezlănțuit la finalul probei, declarând:

”Sunt supărat din mai multe motive, că am pierdut, că am adus doar un punct, al treilea că s-a accidentat Jador. Avem mai multe motive de supărare, că suntem la  consiliu de nominalizare, sper să câștigăm măcar al doliea meci de imunitate.

Nu pot să dau vina pe nimic, am tras cât am putut, îmi pare rău pentru echipa noastră. Sper să câștigăm următorul joc. Se întâmplă ca în viață,câteodată suntem buni, alteori mai puțin buni”, a declarat Culiță Sterp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI