Ce se întâmplă acum cu Michael Schumacher. Directorul Ferrari a făcut anunțul despre el și familia sa

Autor: Claudiu Surmei - 17:19, 12 iul. 2019
Directorul Ferrari a vorbit despre situația lui Michael Schumacher

Directorul companiei Ferrari a participat la un tribut adus lui Michael Schumacher și a oferit detalii despre situația fostului campion mondial de Formula 1. Jean Todt a precizat că Schumacher se luptă în continuare pentru recuperare, după ce în 2013 a suferit un accident de schi în urma căruia a intrat în comă.

Directorul Ferrari a vorbit despre situația lui Michael Schumacher

În cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood a fost organizat un tribut pentru Michael Schumacher, la care a luat parte și directorul companiei Ferrari, Jean Todt. Acesta a precizat că familia fostului pilot de Formula 1 are mare grijă de el, însă doar câteva persoane au voie să îl viziteze.

„Familia sa se luptă la fel de mult ca el și, desigur, prietenia noastră nu va mai fi niciodată la fel cum a fost deoarece cumunicarea nu mai este cea de dinainte. Tot ce pot să spun este că familia lui are mare grijă de el și Michael continuă să lupte”, a declarat Todt.

Despre Michael Schumacher au vorbit și Luga Badoer, unul dintre foștii săi colegi, dar și Rubens Barrichello.

„Doar câteva persoane îl pot vizita pe Schumacher. Soția sa, Corinna, decide cine are permisiunea să îl vadă”, a declarat Badoer.

Am încercat o dată, dar familia a refuzat. Mi-au spus că nu mi-aș face bine nici mie, nici lui”, a spus și Barrichello.

Michael Schumacher a suferit un accident de schi în anul 2013, în stațiunea Meribel, din alpii francezi. Fostul mare pilot de Formula 1 a fost transportat pe cale aeriană la spital, operat și indus în comă artificială. Medicii au spus că Schumacher își va reveni, dar nu se va recupera niciodată complet din cauza loviturii la cap.

Germanul are în palmares 7 titluri mondiale de Formula 1, 91 de victorii în circuit, 68 de pole position-uri și 76 cele mai rapide tururi și este considerat cel mai bun pilot din toate timpurile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI