Andreea Bălan i-a impus lui George Burcea reguli draconice pentru a-și putea vedea copiii. Vrea să îl testeze o dată la 3 luni

Andreea Bălan i-a impus lui George Burcea reguli draconice pentru a-și putea vedea copiii. Vrea să îl testeze o dată la 3 luni
Andreea Bălan, reguli stricte pentru tatăl copiilor săi. Ce trebuie să facă Burcea pentru a-și pvedea fetele?

Andreea Bălan este foarte strictă! Ce reguli i-a impus cunoscutului actor pentru a-și vedea copiii? George Burcea trebuie să se testeze o dată la fiecare 3 luni.

Andreea Bălan, reguli stricte pentru Burcea. Cum își va putea vedea copiii?

Andreea Bălat și-a pierdut orice înțelegere pentru tatăl copiilor săi. Aceasta nu dă înapoi, nu s-a răzgândit în ceea ce privește atitudinea sa pentru Burcea și îl pune la respect prin regulile stricte. Cine ar fi crezut că o așa poveste de iubire frumoasă s-ar putea transforma relativ rapid într-un scenariu incomod de privit?

Cu toate astea, ambii părinți se gândesc exclusiv la binele copiilor pe care-i au împreună și deși nu mai împărtășesc sentimente de iubire încearcă să formeze o echipă bună pentru Ella și Clara. Burcea este conștient de faptul că dosarul penal pentru consum de droguri este o pată neagră pentru Andreea, așa că face tot ce-i stă în putință ca ei să reușească să se împace de dragul fetițelor. O condiție aspră pe care i-o impune Andreea actorului este să se conformeze și să se supună unui test antidog la fiecare trei luni.

Burcea trebuie să facă un test antidrog la fiecare trei luni pentru a-și vedea fiicele
Burcea trebuie să facă un test antidrog la fiecare trei luni pentru a-și vedea fiicele

„Geoge suportă multe doar ca Andreea să accepte custodia comună”

“George a lăsat mult de la el în ultima vreme, suportă multe, doar ca Andreea să se răzgândească și să accepte custodia comună. De curând au avut o discuție mai puternică, iar ea i-a spus că dacă dorește să își vadă fiicele, va trebui să se supună unui test antidrog o dată la trei luni. Că ea nu îi va da acordul să plece cu fetele nici până la colțul străzii, atâta timp cât acțiunile lui le poate pune pe ele în pericol. Desigur, este de înțeles și de apreciat această grijă pentru fete, însă pare și puțin exces de zel. George a greșit, dar este un om responsabil și un tata extrem de iubitor”
Surse din anturajul celor doi (Sursa: impact.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI