Ce se întâmplă acum cu bărbatul care a bătut-o pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale din 2009. Era un membru PDL

Autor: Alexandra Chivu - 15:21, 07 nov. 2019
Ce se întâmplă acum cu bărbatul care a bătut-o pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale din 2009

Viorica Dăncilă a reclamat în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 2009 că a fost bătută pe o stradă din Videle de un membru PDL. Ce se întâmplă acum cu bărbatul care a agresat-o?

Ce se întâmplă acum cu bărbatul care a bătut-o pe Viorica Dăncilă la alegerile prezidențiale din 2009?

În campania pentru alegerile prezidențiale din acest an, Viorica Dăncilă a declarat, într-o conferință de presă organizată la sediul PSD din Kiseleff, că scopul PSD este să câștige toate alegerile de ”anul trecut”.  În fine, 2019 ca 2019, dar 2009…el a fost cu adevărat un an mai puțin bun pentru președintele PSD.

Pe vremea când era propus premier de PSD și desemnat de Klaus Iohannis, Dăncilă a reclamat că a fost agresată pe o stradă din localitatea teleormăneană Videle. La vremea respectivă, oficialul era europarlamentar PSD și se afla în campanie electorală la Videle, alături de alți susținători ai formațiunii politice. Conform spuselor ei, ar fi fost lovită de unul dintre însoțitorii primarului din Videle.

”A coborât din mașină, s-a întors către mine și m-a lovit”

„Mergeam pe strada Florilor din Videle, împreună cu un grup de 20-25 de simpatizanţi şi distribuiam materiale electorale, respectiv calendare şi brichete. În momentul acela, din spate a venit primarul (n.r. – Lucian Militaru, primarul PD-L din Videle) care a început să ţipe. M-am întors să întreb ce s-a întâmplat, pentru că nu înţelegea motivul supărării dânsului”, povestea Dăncilă, în 2009.

„În timp ce discutam cu primarul, din maşină a coborât un membru PDL, Niţu Cristian, care, de cum a ieşit, a început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care mă însoţeau. După ce a terminat o altercaţie cu respectivul, s-a întors către mine şi m-a lovit. Sub ochii primarului”, mai spunea Dăncilă, în presa locală din Teleorman.

Agresorul a ales aceeași barcă

Drept urmare, Viorica Dăncilă a depus plângere la poliție și a obținut certificat medico-legal. Incidentul a fost dat uitării, dar pare că i-a adus noroc agresorului, pe nume Cristian Nițu, care a trecut de la PDL la PSD. În prezent, el este consilier local PSD. Coincidență ori ba, ocupă această funcție, obținută după alegerile locale din 2016, chiar la Videle.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI