Ce scrie în fișa postului de la Antena 3 a lui Mihai Gâdea. Vedeta TV are mai multă treabă în afară de aparițiile la ”Sinteza Zilei”

Ce scrie în fișa postului de la Antena 3 a lui Mihai Gâdea. Vedeta TV are mai multă treabă în afară de aparițiile la ”Sinteza Zilei”
Ce scrie in fisa postului de la Antena 3 a lui Mihai Gadea. Vedeta TV are mai multa treaba îin afaaă de aparitiile la ”Sinteza Zilei”

Mihai Gâdea și-a construit un adevărat imperiu media, care i-a adus multă faimă și bani în buzunare. Antena 3, postul de televiziune pe care îl deține jurnalistul, este unul dintre cele mai vizionate canale TV din România. Telespectatorii fideli ai Antenei 3 urmăresc postul lui Gâdea cu mare interes, dovadă fiind audiențele mari. De departe, una dintre cele mai de succes emisiuni este cea moderată chiar de Mihai Gâdea, și anume „Sinteza zilei”. Însă puțină lume știe ce scrie în fișa postului prezentatorului TV.

Ce nu știai despre Mihai Gâdea

Mihai Gâdea este o vedetă TV care se bucură de mare succes mediatic. Pe lângă moderarea emisiunii „Sinteza zilei”, jurnalistul mai face și altceva tot în cadrul Antena 3. Multă lume nu știe ce scrie în fișa postului de la Antena 3 a lui Mihai Gâdea.

Gâdea este director general Antena 3, începând cu data de 14 mai 2010. Jurnalistul a condus în prealabil Antena 2 și a fost moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”, unde îi avea ca invitați permanenți pe Valentin Stan și Ion Cristoiu. Între timp, emisiunea a fost mutată la Antena 3, unde se bucură de mare succes.

Printre calitățile de director pe care le are Gâdea se numără gândirea strategică, spontaneitatea, spiritul practic, informarea, ajutorarea și dezvoltarea altora, calități care l-au ajutat să se impună în fața angajaților și a subalternilor săi.

Ce atribuții are Mihai Gâdea la Antena 3

Realizatorul TV are mai multă treabă în afară de aparițiile la ”Sinteza Zilei”. Aceasta stabilește obiectivele de dezvoltare ale trustului media, în concordanță cu strategia elaborată de Consiliul de Administrație. Comunică obiectivele și urmărește ca acestea să fie comunicate întregului personal. Totodată, monitorizează gradul de realizare a obiectivelor. Inclusiv angajările importante le face tot el.

Pe lângă subiectele pentru emisiunea ”Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea mai face și altceva. Funcția de director general implică foarte multă muncă și implicare. Spre exemplu, participă la elaborarea bugetului, analizează propunerile înaintate, operează corecțiile necesare și aprobă bugetul final. De asemenea, jurnalistul monitorizează piața și identifică tendințele de dezvoltare și analizează oportunitățile/constrângerile de ordin legislativ, financiar, tehnologic și social.

A fost la Realitatea TV

Între anii 2002–2004, Mihai Gâdea a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV. Între 2004–2005 a realizat programe tv la Antena 1. Actualmente este directorul postului de televiziune Antena 3.

Emisiunea moderată de vedeta TV, “Sinteza zilei”, s-a impus pe piața media ca producția în care se fac cele mai importante dezvăluiri din politica românească și nu numai. Gâdea și invitații din platou dezbat cele mai importante evenimente petrecute peste zi.

Urmăriți Playtech.ro și pe