Ce șanse ai să faci Revelionul pe Valea Prahovei. Mesajul lui Raed Arafat pentru români

Raed Arafat, detalii pentru românii care se gândesc la petrecerea de Revelion

Sărbătorile de iarnă aduc griji diferite în rândul românilor și autorităților. Ce mesaj are Raed Arafat pentru cei care se gândesc la planurile pentru Revelion? Care sunt șansele să faci petrecerea dintre ani pe Valea Prahovei?

Raed Arafat, mesaj pentru românii care se gândesc la distracția de Revelion

Grijile sunt altele pentru sărbătorile de iarnă în dreptul unor români și în dreptul autorităților. În timp ce unii dintre oameni se gândesc la distracția de anul acesta, oficialii au în vederea cifre mari de infectări de după petrecerile bombă. Cu toate că sunt interzise astfel de adunări la care să participe un număr mare de cetățeni, românii sunt inventivi, așa că unii vor găsi cum să fenteze restricțiile.

Anul acesta a fost aproape totalmente dat peste cap, lucru care se va resimți și în cele două mari evenimente din sezonul rece. Al doilea val al pandemiei creează incertitudini privind turismul intern. Câțiva au crezut că au scăpat atunci când și-au găsit rezervări la diferite cabane, dar multe din ele au fost ulterior refuzate. Vacanțele din acea perioadă sunt pe muchie de cuțit, în special cele din stațiunile Valea Prahovei și Poiana Brașov.

Petrecerile de sărbătorile de iarnă, compromise din cauza pandemiei
Petrecerile de sărbătorile de iarnă, compromise din cauza pandemiei

„Va trebui să ne adaptăm modului în care în acest an vom trece prin perioadele respective”

În timpul acesta, autoritățile atrag atenția asupra faptului că vom avea sărbători mai delicate, care trebuie să fie adaptate vremurilor și condițiilor de siguranță sanitară. Secretarul de stat a sugerat ca în acest an să se renunțe la adunările imense de oameni și la încercările de a fenta restricțiile doar de dragul a câtorva zile de petreceri. Din păcate, finele anului 2020 și începutul anului 2021 sunt deja compromise. Cu toate astea, românii sunt îndemnați să petreacă liniștiți acasă, în preajma familiei, și să se bucure de cele mai frumoase momente chiar și în aceste clipe tulburi. Dacă nu vor face acest lucru, oamenii legii vor aplica sancțiuni aspre celor care se abat de la restricțiile impuse de oficiali.

„O să avem din nou foarte mulți oameni care o să vrea să sărbătorească sărbătorile de iarnă ca și cum nu ar fi fost virusul și nu este nicio problemă. Din păcate, acest lucru va fi imposibil. Va trebui să ne adaptăm modului în care în acest an vom trece prin perioadele respective în speranța că la anul vom putea să revenim la cât mai aproape de viață normală, cum o știam noi înaintea acestui virus”
Raed Arafat

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI