Ce salariu colosal are Leonard Orban, fratele lui Ludovic. Lucrează direct pentru Klaus Iohannis

Ce salariu colosal are Leonard Orban, fratele lui Ludovic. Lucrează direct pentru Klaus Iohannis
Ce salariu colosal are Leonard Orban, fratele lui Ludovic. Lucreaza direct pentru Klaus Iohannis

Pe Ludovic Orban îl știe toată țara, dar puțină lume îl cunoaște pe fratele său. Cine este Leonard Orban și cu ce se ocupă. Bărbatul lucrează pe post de consilier al președintelui Klaus Iohannis. Ce avere incredibilă are demnitarul și ce funcție importantă a ocupat înaine de a fi la Palatul Cotroceni.

Ce avere are Leonard, fratele lui Ludovic Orban

Ludovic Orban nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este unul dintre cei mai controversați și cunoscuți politicieni din România. Pe cât este el de popular, pe atât de discretă este familia sa. Fratele lui Ludovic, Leonard Orban ocupă funcția de consilier al președintelui României Klaus Iohannis.

Mai mult de atât, fratele lui Ludovic Orban are 60 de ani și, de-a lungul timpului, a ocupat mai multe funcții importante, printre care le enumerăm pe cele de secretar de stat în Ministerul Integrării Europene și cel de comisar european pentru multilingvism. În tre anii 2001 și 2005, Leonard Orban a contribuit la integrarea României în Uniunea Europeană.

Leonard Orban a terminat Facultatea de Mecanică din Brașov, orașul său natal, și facultatea de Management din cadrul ASE din Capitală. Asta nu este tot. În anul 2002, fratele lui Ludovic Orban a fost decorat cu Ordinul „Steaua României” în grad de Cavaler, pentru contribuția adusă la aderarea României la NATO.

Potrivit ultimei declarații de avere a lui Leonard Orban putem observa că demnitarul este proprietarul a trei terenuri, două intravilan (unul dintre ele agricol) și unul agricol extravilan.

Ce salariu incredibil are Leonard Orban pe post de consilier prezidențial

De asemenea, fratele președintelui Camerei Deputaților deține și o casă pe care a cumpărat-o în anul 2017, cu o suprafață de 245 de metri pătrați, trei mașini și o colecție impresionantă de tablouri care valorează nici mai mult nici mai puțin de 50.000 de euro.

În ceea ce privește onorariul său, Leonard Orban încasează anual 153.821 lei pentru funcția de consilier prezidențial de la Palatul Cotroceni. Cu alte cuvinte, demintarul câștigă lunar suma frumoasă de 12.800 lei, total la care se adaugă celor 17.500 lei câștigați anual din postura de cadru didactic asociat la Universitatea Româno-Americană.

Fratele lui Ludovic Orban are, conform declarației sale de avere, șase conturi bancare deschise, trei în lei și o altă jumătate în euro, unde demnitarul a strâns sume colosale de circa 185.000 euro și 33.000 lei. La împrumuturi acordate în nume personal, consilierul prezidențial apare cu un împrumut de 43.100 euro către o firmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI