Ce salariu are o casieră la băncile Raiffeisen

Ce salariu are o casieră la băncile Raiffeisen
salariu casieră Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank este o bancă universală pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii către persoane fizice, IMM-uri și corporații mari prin canale multiple de distribuție. În întreaga țară banca deține 350 de puncte de lucru. Pe lângă acestea mai deține și rețeLe ATM, EPOS, telefon -banking (Raiffeisen Direct0 și mobile-banking (myBanking), precum și foarte mușți angajați. Iară care este salariul unei casiere Raiffeisen.

Salariul unei casiere Raiffeisen Bank

Salariile angajaților Raiffeisen Bank diferă în funcție de tipul job-ului, de vechimea angajatului, dar și de performanțele înregistrate de aceștia. Așadar, iată care este salariul unei casiere de la banca Raiffeisen, potrivit undelucrăm.ro:

Un angajat la banca Raiffeisen din Brașov, pe postul de casier, cu program full-time și experiență în domeniu de mai puțin de 15 ani, încasa în anul 2018 un salariu net lunar în valoare de 2.000 lei. La acesta se mai adăugau și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună.

Iată care este valoare celorlalte salarii de la Raiffeisen Bank

  • Un angajat la banca Raiffeisen din București, pe postul de Ofițer cont, cu program full-time și experiență în domeniu de  de 11 ani, încasează în prezent un salariu net lunar în valoare de 2.700 lei.
  • Un angajat la banca Raiffeisen din București, pe postul de Ofițer cont, cu program full-time și experiență în domeniu de 1 an, încasează în prezent un salariu net lunar în valoare de 3.100 lei.
  • Un angajat la banca Raiffeisen din Cluj-Napoca, pe postul de Director agenție, cu program full-time și experiență în domeniu de 10 ani, încasează în prezent un salariu net lunar în valoare de 4.300 lei. La acesta se mai adăugau și tichete de masă în valoare de 400 de lei pe lună. Pe lângă acestea angajații mai pot beneficia și de comision vânzări în valoare de 2.400 lei pe an.
  • Un angajat la banca Raiffeisen din Corabia, pe postul de Ofițer de cont, cu program full-time și experiență în domeniu de mai puțin de un an încasează în prezent un salariu net lunar în valoare de 1.980 lei. La acesta se mai adăugau și tichete de masă în valoare de 400 de lei pe lună. Pe lângă acestea angajații mai pot beneficia și de comision vânzări în valoare de 2.600 lei pe an.
  • Un angajat la banca Raiffeisen din București, pe postul de Legal adviser, cu program full-time și experiență în domeniu de  de 11 ani, încasează în prezent un salariu net lunar în valoare de 4.500 lei.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI