Ce salariu are, de fapt, un angajat la Loteria Română. Suma este mai mare decât credeai

Ce salariu are, de fapt, un angajat la Loteria Română. Suma este mai mare decât credeai
salariul unui angajat la Loteria Română
Loteria Română este o companie a statul român. Ea deține monopolul privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, jocuri loto, pariuri mutuale, jocurile de noroc caracteristice activității cazinourilor, precum și jocurile de tip slot-machine dar  și cele de tip bingo din țara noastră. Iată ce salariu are, de fapt, un angajat la Loteria Română.

Salariul unui angajat la Loteria Română

Salariile angajaților pot să difere de la job a job, dar și în funcție de vechimea și performanța acestora. Iată ce salariu are un angajat de la Loteria Română, potrivit undelucram.ro:

Un angajat la Loteria Română, din Timișoara, angajat pe funcția de Agent Comercial, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 16 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 3.500 de lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună.

Un angajat la Loteria Română, din Bocșa, angajat pe funcția de Lucrător Comercial, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 5 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 1.050 de lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 210 de lei pe lună, precum și alte bonusuri care se ridică la 2.000 de lei pe an.

Cât încasează un angajat la Loteria Română

Un angajat la Loteria Română, din Timișoara, angajat pe funcția de Agent Comercial, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 15 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 2.000 de lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună.

Un angajat la Loteria Română, din Timișoara, angajat pe funcția de Agent Vânzări, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 30 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 2.000 de lei.

Loteria Română – salariul unui angajat

Un angajat la Loteria Română, din București, angajat pe funcția de DTP/Editor photoshop, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 30 ani, încasează un salariu lunar net în valoare de 2.800 de lei.

Un angajat la Loteria Română, din București, angajat pe funcția de Operator gestionar, pe un post full time, pentru care este necesară o experiență în domeniu de 1 an, încasează un salariu lunar net în valoare de 1.500 de lei. La acesta se mai adaugă și tichete de masă în valoare de 300 de lei pe lună, precum și un bacșiș în valoare de 358 de lei lunar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI