Ce salarii uriașe dă Kaufland România tinerilor. Toată lumea se va îngrămădi să meargă acolo

Ce salarii uriașe dă Kaufland România tinerilor. Toată lumea se va îngrămădi să meargă acolo
Ce salarii uriase da Kaufland Romania tinerilor

Pandemia de coronavirus a dat peste cap întregul mapamond. În timp ce numeroase sectoare de activitate s-au închis și milioane de oameni au fost lăsați fără loc de muncă, oficialii de la Kaufland oferă oportunități de angajare pentru tinerii ieșiti de pe băncile facultății. Toată lumea se va îngrămădi să meargă acolo. Ce trebuie să faci pentru a prinde un job la Kaufland.

Ce salarii uriașe dă Kaufland România tinerilor

Faimosul retailer german pune la bătaie locuri de muncă pentru absolvenții de universități, oferindu-le salarii de început mai mult decât accesibile. Șefii de la Kaufland sunt pregătiți să plătească tinerii de 20 de ani cu salarii de 4000 de lei. Desigur, există anumite condiții pe care angajatul ideal trebuie să le îndeplinească.

Posturile disponibile în această perioadă pe care Kaufland le pune la bătaie sunt cele de Trainee Instalaţii Frigorifice şi de Trainee Facility Management. Candidații la posturile de la Kaufland, pe lângă studiile de profil, trebuie să cunoască foarte bine limba engleză și limba germană și să ştie să lucreze în MS Office, scriu cei de la economica.net.

De asemenea, cei care aplică pentru un post la Kaufland trebuie să aibă permis de conducere și să fie disponibili pentru deplasări în oraș sau înafara orașului. Joburile sunt disponibile în orașe precum București, Iaşi, Ploieşti și Turda. Pe lângă toate beneficiile descrise mai sus, angajatorul Kaufland oferă angajaților săi tichete de masă și asigurări voluntare de sănătate.

Trainee proiecte imobiliare la Iaşi

Kaufland Iași scoate posturi pentru tineri dornici să câștige bani frumoși. Candidații pot fi absolvenţi sau studenţi în an termin la facultăţi cu profil tehnic, care ştiu să lucreze în Word, Excel, PowerPoint. Aceștia trebuie să cunoască limba engleză şi, preferabil, germana. Sunt eligibili pentru acest post candidaţi care sunt buni negociatori, organizatori şi coordonatori.

Trainee la centrele logistice Kaufland din Ploieşti şi Turda

Pentru acest post, angajatorii Kaufland caută absolvenţi de studii superioare, care pot înţelege şi interpreta date şi indicatori de performanţă. Angajații trebuie să fie dispuşi să lucreze în schimburi şi au permis de conducere. Sunt avantajaţi la angajare cei care au cunoştinţe avansate de Excel şi cunoştinţe SAP.