Ce salarii au angajații Kaufland România de la 1 octombrie 2021. Sumele s-au mărit

Ce salarii au angajații Kaufland România de la 1 octombrie 2021. Sumele s-au mărit
Kaufland România introduce noi moduri de transparentizare salarială

Kaufland este cea mai mare rețea de retail din România. În același timp este unul dintre cei mai mari angajatori locali. În această lună Kaufland România a publicat pentru eventualii potențiali angajați salariile pentru funcțiile de execuție în cadrul companiei. În același timp a implementat un asistent virtual care să ajute candidații în căutarea de informații utile.

Kaufland România introduce noi moduri de transparentizare salarială

Unul dintre cei mai mari angajatori locali, Kaufland România, și-a dorit încă de la început un sistem transparent de salarizare. În acest scop a demarat un nou sistem prin care potențialii candidați să aibă toate informațiile la îndemână. Acest lucru se poate vedea pe platforma cariere.kaufland.ro. Tot aici, candidații vor fi ajutați și de un asistent virtual, denumit Kala.

Noua viziune a companiei face parte dintr-o campanie mai amplă, intitulată „E timpul pentru ceva nou”. Conform companiei, asistentul Kala îi va ajuta pe viitori potențiali angajați în a accesa mult mai rapid informații concludente referitoare la companie. Vor avea acces mai repede la informații despre salarizare. Dar și la cele legate de oportunitățile profesionale, mediul de lucru, beneficiile și activitatea din cadrul companiei Kaufland România.

„Kaufland România a lansat o nouă campanie de brand de angajator, „E TIMPUL PENTRU CEVA NOU”, care aduce în prim-plan o parte dintre angajații companiei, selecționați de campioana Cristina Neagu, prin intermediul căreia toți cei interesați de o carieră în retail pot intra în culisele Kaufland.

Mai mult, Kaufland anunță o serie de beneficii pentru angajații săi, transparentizarea salariului brut de pornire pentru rolurile de execuție, aspect care va fi menționat în anunțurile de angajare începând cu data de 1 octombrie și introducerea, pe microsite-ul cariere.kaufland.ro, a asistentului digital KALA, care susține candidații în accesarea informațiilor relevante despre Kaufland și îi ajută să aplice pentru un rol potrivit în cadrul echipei.”, spune comunicatul companiei.

Salariile oferite de retailer pentru poziții executive

Kaufland  are în prezent o rețea de 146 de magazine în România. Compania a transparentizat salariile, în cadrul aceleiași campanii, pentru viitori angajați ai companiei în poziții executive.

Conform acestor date, un potențial analist-planificare ar avea un salariu de pornire brut în jurul sumei de 5.850 lei brut. Suma netă primită în mână, după taxe și impozite, s-ar rezuma la 3.422 de lei net.

Dacă sunteți din Cluj, de exemplu, Kaufland România spune că un potențial șef de raion ar avea un salariu de pornire brut de 4.750 de lei brut. În acest caz, netul ajunge la suma de 2.778 de lei net, pentru un program full-time.

Un alt salariu motivant ar fi cel de manipulant marfă, angajatul lucrând în centrul logistic al Kaufland România din Turda. Pentru această poziție potențialul viitor angajat ar avea un salariu de pornire brut de 3.200 de lei, netul fiind de fapt 1.855 de lei.

Pe lângă salarii, angajații Kaufland România primesc și anumite bonificiații. Este vorba de tichete de masă, sau sporuri în funcție de mediul și timpul de lucru al fiecărui angajat în parte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI