05 sept. 2023 | 17:04

Ce sacrificiu a făcut Kylian Mbappe pentru a fi reprimit la PSG. Dezvăluirea făcută de francezi

Sport
Ce sacrificiu a făcut Kylian Mbappe pentru a fi reprimit la PSG. Dezvăluirea făcută de francezi
Kylian Mbappe a vrut să plece de la PSG..

Kylian Mbappe a fost în centrul atenției în această vară și s-a vorbit despre un posibil transfer al lui până la finalul perioadei de mecrcato. Starul francez nu a vrut să-și prelungească contractul cu PSG și a fost exclus din lot. Dar a fost reprimit la echipă, după ceva sacrificii făcute de fotbalist. Ce au dezvăluit francezii.

Suma la care a renunțat Kylian Mbappe

Kylian Mbappe a fost dorit în această vară în Arabia Saudită. Reprezentanții clubului Al-Hilal au fost la Paris pentru a negocia cu starul francez și i-au pus pe masă 700 de milioane de euro, însă nu l-au convins. Acesta nu și-a prelungit nici acum contractul cu PSG, scadent pe 30 iunie 2024, și va putea pleca gratis vara viitoare.

Pentru că a refuzat prelungirea, Kylian Mbappe a fost exclus din lotul lui PSG și nu a fost kuat în cantonamnetul din Japonia, iar presa din Franța a anunțat că atacantul a renunțat la sume importante de bani pentru a fi reprimit în lotul lui Luis Enrique. Potrivit cotidianului L’Equipe, fotbalistul a renunțat la bonusul de fidelitate de 80 de milioane de euro pe care ar fi trebuit să-l încaseze.

Ce sacrificiu a făcut Kylian Mbappe pentru a fi reprimit la PSG. Dezvăluirea făcută de francezi

Kylian Mbappe a vrut să plece de la PSG.

 

Mai mult, atacantul ar fi acceptat să nu primească mai multe bonusuri, dar nici nu va semna o nouă înțelegere cu campioana Franței. Deși i-ar fi promis lui Nasser Al-Khelaifi că nu va pleca fără ca PSG să primească o sumă de bani pentru transferul său, Mbappe ar vrea să plece gratis vara viitoare.

Ce a spus selecționerul Franței despre situația lui Mbappe

Selecționerul Franței, Didier Deschamps, a vorbit despre situația în care s-a aflat Kylian Mbappe nîn această vară. Acesta a fost întrebat dacă ar s-ar mai fi bazat pe atacant la jocurile naționalei din această toamnă, dacă PSG nu l-ar fi reprimit în lot.

„Situația a fost complicată, acum s-a normalizat și e foarte bine. Toată lumea câștigă din asta. Am discutat cu el, e ceva benefic și pentru naționala Franței, dar și pentru club și jucător.
Ce aș fi făcut dacă nu juca până în septembrie? L-aș fi convocat, cu siguranță. Ar fi trebuit să găsim cele mai bune soluții, iar Kylian ar fi fost cu noi, cu siguranță”, a declarat Didier Deschamps.

De la 1 ianuarie 2024, când intră în ultimele șase luni de contract, fotbalistul poate semna cu orice formație, fără ca PSG să încaseze vreun ban. 180 de milioane de euro a costat atacantul în 2017, când a fost adus de la Monaco.

Kylian Mbappe ar fi fost cel mai bine fotbalist din lume

Dacă ar fi acceptat oferta din Arabia Saudită, de la Al-Hilal, Kylian Mbappe ar fi putut câștiga mai mulți bani decât Lionel Messi și Cristiano Ronaldo la un loc.

Argentinianul primește 50 sau 60 de milioane de dolari pe an, dar mai încasează și de la cei doi sponsori Apple și Adidas, în vreme ce starul portughez este remunerat cu 200 de milioane de dolari pe an din salariul de la Al Nassr și contracte de publicitate.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Irinel Columbeanu și-a mai îndeplinit un vis! Fostul milionar a ajuns la vila din Izvorani: „Simt o emoție puternică”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Tristan Tate le face în necaz procurorilor. Își mai cumpără două mașini de lux
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Ilegal în România să ai în curte sau în apartament. Poliția vine și confiscă tot
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
CUTREMUR în POLITICĂ! PNL a DECIS de URGENȚĂ
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezonul 8
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro