Ce sacrificii a făcut Liviu Vârciu pentru Anda Călin. La ce a renunțat: “Acum are o familie” EXCLUSIV

de: Ana Maria Păsat
18 11. 2021

Liviu Vârciu s-a schimbat radical de când a apărut Anda Călin în viața lui, cea care i-a dăruit și doi copii. Aceasta ne-a mărturisit că e genul de persoană posesivă cu cei dragi, dar i-a dat iubitului său toată libertatea de a alege. Totuși, actorul a făcut unele sacrificii pentru familie.

Cum l-a ‘cumințit’ Anda Călin pe Liviu Vârciu

Liviu și Anda Călin sunt împreună din anul 2016 și sunt părinții a doi copii, Anastasia și Liviu Matei. După mai multe despărțiri și împăcări, ei s-au mutat împreună, în 2019, în vila actorului. S-au cunoscut într-un restaurant, Liviu fiind cel care a făcut primul pas.

„Ne-am cunoscut într-un restaurant şi atunci a spus, când m-a văzut prima oară, că o să fiu nevasta lui. Nici nu cred că m-a întrebat cum mă cheamă. Prima replică a fost ‘ce faci nevastă în oraş?’.

Şi i-am spus că ‘am venit să fiu cu ochii pe el’. Şi el m-a întrebat cu cine am lăsat copiii acasă. Şi i-am spus că sunt cu soacra mea. Culmea, acum copiii sunt cu soacra mea.”, povestea Anda Călin în urmă cu ceva timp.

A renunțat la ieșirile cu prietenii

A fost un mare crai și părea că nimeni nu-l va prinde în mrejele sale, fiind obișnuit cu succesul și cu frumusețile autohtone care roiau în jurul său, însă, artistul a devenit acum un familist convins. Iar Anda nu-i deloc străină de schimbarea în bine a acestuia.

„Liviu acum are o familie, nu mai iese cu băieții. Recunosc ca sunt posesivă cu persoanele dragi, dar în același timp nu i-am îngrădit libertatea.”, a mărturisit aceasta pentru impact.ro.

Ce restricții i-a impus fiicei sale

Cu siguranță, Liviu a fost impresionat nu doar de calitățile de gospodină ale partenerei sale, ci și de acelea pe care le are ca mamă. Anda se ocupă de fiica sa, care, la doar patru ani, învață să scrie și să citească.

În timp ce Liviu este mai permisiv cu copiii săi, aceasta i-a impus fiicei sale și anume restricții, spre binele său.

„La televizor are voie doar cand mănâncă, în rest facem activități împreună și nu mai are timp de altceva.”, ne-a mai spus aceasta.

Și-a luat gândul de la televiziune

Înainte de a da naștere celui de-al doilea copil, Anda a cochetat o perioadă și cu televiziunea. În prezent, bruneta spune că sub nicio fomă nu s-ar mai întoarce pe micul ecran. Mai mult, ea nu se va mai întoarce nici la vechiul loc de muncă după ce vor trece doi ani de concediu de maternitate.

„Am în plan să intru într-o afacere. Din superstiție, prefer să nu vorbesc despre asta, până nu o pun pe picioare”, a mai zis ea.

Altfel, aceasta ne-a mai spus că se sfătuiește cu Liviu pe plan profesional și s-a declarat încântată de debutul său în cinematografie, cu filmul ”Zăpadă, ceai și dragoste”.

„Este și acum în top. Nu am participat la filmări, dar ne-am sfătuit în alte privințe.”, a adăugat aceasta.